Gazella AB · Publicerad 20 nov 2020

Gazella rekryterar nu en Accounting manager till det expansiva bolaget Health and Sports Nutrition Group (HSNG) där duu kommer att få vara en del av en nytänkande organisation och följa med på en spännande förändringsresa. HSNG (tidigare Gymgrossisten) är en del av Orkla och som är ett av Sveriges största e-handelsbolag.. I rollen, som har placering på bolagets kontor i Solna Business Park, kommer du att ha en ledande och bred roll med ansvar för bolagets redovisning. Som Accounting Manager arbetar du tillsammans med ett dedikerat team, där du själv arbetar operativt men också har en ledande position. Du kommer att få möjlighet att forma din roll i en utvecklingsbenägen och framåtlutad organisation som förespråkar frihet under ansvar.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Vad HSNG AB erbjuder dig
HSNG (tidigare Gymgrossisten) är en del av Orkla och är ett av Sveriges största e-handelsbolag. HSNG har ett öppet arbetsklimat med högt i tak i en föränderlig miljö där nya idéer och lösningar välkomnas. Bolaget sitter i fina lokaler i Solna Business Park och på kontoret råder god stämning med mycket skratt.

Din utmaning
  • Inneha personalansvar för tre medarbetare på redovisningsavdelningen, samt fördela avdelningens interna arbete mellan dessa.
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut samt månatlig rapportering.
  • Inneha ett övergripande ansvar för de olika bolagens redovisning och administration.
  • Ansvar för den löpande kontakten med externa partners såsom revisorer och banker.
  • Ansvara för momsredovisning i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
  • Vara drivande i effektiviseringsprojekt samt utvecklingen av processer och rutiner på avdelningen.
Erfarenhet
Till denna tjänst söker vi dig som har en akademisk examen eller motsvarande. Vidare har du cirka tio års arbetslivserfarenhet från redovisning och ett par års erfarenhet som redovisningschef. Erfarenhet från ett transaktionsintensivt bolag samt från lagerredovisning är ett krav. Har du erfarenhet från förvärvsintensiva och internationella koncerner samt att ha haft nordiskt ansvar, är det meriterande. Erfarenhet av att arbeta i Navision och/eller HFM (Hyperion) är ett plus. Du har goda kunskaper i Excel och professionella färdigheter i svenska samt engelska, både skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper
För att passa in i denna roll söker vi dig som är öppen, social och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Att leda och ta ansvar faller sig naturligt och som person är du positiv och framåt. Vidare uppskattar du ett öppet arbetsklimat med högt i tak och en föränderlig miljö i nära samarbete med andra. Vi tror även att du är förändringsbenägen, innovativ och lösningsorienterad.

Health and Sports Nutrition Group
Health and Sports Nutrition Group (HSNG AB) består av Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Fitness Market Nordic och verkar på den nordiska marknaden inom kosttillskott och hälsokost. I en tid när den enskilde individen blir allt mer hälsomedveten och fysiskt aktiv på sin fritid erbjuder HSNG kosttillskott där kunden kan vara säker på att produkterna är både säkra och effektiva. Utöver en ledande position inom e-handel i Norden äger och saluför HSNG norra Europas största varumärke inom kosttillskott (Star Nutrition) och ett antal andra egna varumärken, vilket bidrar till en unik och ledande marknadsposition. Genom branschledande expertis och ett nära samarbete med några av världens ledande företag inom livsmedel och nutrition utvecklar och saluför våra bolag högkvalitativa och säkra kosttillskott.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta John Hagtorn som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, john.hagtorn@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga