Gazella AB · Publicerad 31 maj 2021

Gazella söker nu en bolagsansvarig redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i Stockholm. Som bolagsansvarig redovisningsekonom kommer du att arbeta i en bred roll som innehåller allt från löpande redovisning, moms, skatt och projektredovisning till bokslut och årsredovisning, där du kommer att ansvara för ett antal bolag. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna roll och vill därför uppmana om att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din utmaning
  • Projektredovisning.
  • Avstämningar, sammanställningar samt övriga utredningar.
  • Skatte- och inkomstdeklarationer.
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Årsredovisningar.
Erfarenhet
Vi söker dig som har universitetsutbildning i ekonomi eller motsvarande samt bred erfarenhet från redovisning där du har arbetat med upprättande av årsbokslut och årsredovisning enligt K3. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Vidare ser vi att du är en god användare av Excel och det är även mycket meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och Agresso.

Personliga egenskaper
I denna process kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är proaktiv, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Då rollen är utåtriktad behöver du även vara kommunikativ och serviceinriktad. För att vara framgångsrik i rollen tror vi också att du är en person som är skicklig på att se helheten samtidigt som du har ett öga för detaljer.

Gazella som arbetsgivare
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV för denna tjänst! Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Lennartsson (andreas.lennartsson@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga