Gazella AB · Publicerad 5 juli 2021

Gazella rekryterar nu en Bolagsekonom till en större entreprenörsdriven koncern som befinner sig på en spännande resa. I rollen som Bolagsekonom kommer du självständigt ansvara för redovisningen för ett till fyra bolag av varierande storlek och vara en del av koncernens Shared Service Center. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och bidra till den fortsatta utvecklingen av avdelningen.

Detta är en chans att vidareutvecklas i en dynamisk organisation, inom ett bolag som fortsätter att växa. Tjänsten är på heltid och du kommer att erbjudas flexibilitet vad gäller hemarbete och arbete på kontoret, som är placerat i söderort. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Självständigt upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisningar enligt K3.
  • Arbeta med löpande redovisning.
  • Arbeta med inkomstdeklarationer och momsredovisning.
  • Ansvara för lagerredovisning och avstämningar.
  • Arbeta med intern rapportering.
  • Löpande arbeta med utveckling av processer, rutiner och affärssystem.
Erfarenhet
För rollen som Bolagsekonom söker vi dig med en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har därefter arbetat cirka 5–7 år med kvalificerad redovisning och/eller med revision av större koncerner. Du upprättar självständigt bokslut och årsredovisningar enligt K3 och har med fördel tidigare erfarenhet från IFRS. Vidare har du ett intresse för system och systemimplementationer. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet från arbete i SAP ser vi som meriterande.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en framåt och driven person som trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi ser även att du är noggrann och strukturerad. Då du kommer att arbeta i en dynamisk och förändringsbenägen organisation är det dessutom viktigt att du är lösningsorienterad, initiativtagande och lätt sätter dig in i nya uppgifter och situationer.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina Norén (evelina.noren@gazella.se) eller Julia Franzén (julia.franzen@gazella.se) som är ansvariga rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga