Gazella AB · Publicerad 3 nov 2020

Vi söker nu en bolagsekonom till ett stabilt bolag med kontor i Norrort. I tjänsten ingår ansvar för att sköta redovisningen för ett antal bolag, i en miljö som präglas av frihet under ansvar. Du kommer att ingå i ett team där dina närmsta kollegor har samma typ av roll med ansvar för andra bolag inom koncernen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 – 12 månader med stora möjligheter till tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Vi söker en person som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort och vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst och vill därför ber dig att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara för löpande redovisning och bokslut.
  • Momsavstämning och momsdeklarationer.
  • Avstämningar.
  • Årsbokslut, årsredovisning samt inkomstdeklarationer.
  • Vara delaktig och drivande i förbättrings- och effektiviseringsprojekt.
  • Övrigt förekommande ad hoc uppgifter.
Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och minst tre års erfarenhet av arbete med kvalificerad redovisning. Du har arbetat brett med redovisning tidigare och har goda kunskaper och erfarenhet av allt ifrån löpande bokföring till årsbokslut och årsredovisning. Det är meriterande men inget krav, om du har tidigare erfarenhet av lagerredovisning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som gillar att ta eget ansvar samtidigt som du uppskattar team-arbete där du samarbetar med dina kollegor i det dagliga arbetet. Du gillar att ha många kontaktytor och tycker att det är kul med lite fart och fläkt. Du är flexibel och har förmågan att hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Lundgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, sofia.lundgren@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga