Gazella AB · Publicerad 7 okt 2021

Gazella rekryterar nu en chef för leverantörsreskontra till Alligos Shared Service Center i Tyresö. Alligo är ett affärsområde inom Momentum Group och är mest kända på marknaden genom deras starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. I rollen som Leverantörsreskontrachef på Alligo kommer du få ansvara för ett stort team och aktivt arbeta med utveckling av såväl processer som gruppen. Tjänsten kommer därmed till stor del vara av föränderlig och utvecklande karaktär.

Vad Alligo erbjuder dig
Alligo står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka affärsområdets fortsatta tillväxt. Alligo erbjuder en utvecklande och arbetsmässig miljö där man vägleds av tre gemensamma värderingar: Engagemang, Samarbete och Kompetens. Oavsett roll så strävar dem alltid mot att arbeta tillsammans, som en del av ett lag med gemensamma värderingar och mot ett gemensamt mål. Inom Alligo främjas nya initiativ samt förändring och du kan se fram emot att få vara med på en resa präglad av kontinuerlig utveckling och expansion.

Din utmaning
  • Vara arbetsledande chef för en större grupp leverantörsreskontra-ekonomer.
  • Leda och ansvara för det dagliga leverantörsreskontraflödet.
  • Ansvara för teamets fortsatta uppbyggnad genom både rekrytering och personalutveckling.
  • Vara processägare för hela leverantörsreskontran.
  • Förmåga att vara operativ i arbete med koncernavstämningar, attest av betalningar samt bokslut.
  • Agera kravställare internt för att säkerställa den fortsatta utvecklingen av system och processer.
  • Ta en aktiv roll i den gemensamma utvecklingen för Shared Service Center.
Erfarenhet
Vi söker dig som har god ledarskapsvana samt tidigare erfarenhet från att framgångsrikt leda och utveckla en större grupp. Vidare har du gedigen kunskap om leverantörsreskontrans alla processer i sin helhet. Om du även har erfarenhet av ekonomifunktionens övriga delar, ser vi det som starkt meriterande. Sannolikt har du bakgrund från transaktionsintensiv verksamhet med fysiska produkter, om det även varit i ett producerande bolag, är det fördelaktigt. Vi tror att du i tidigare tjänster jobbat i relativt automatiserade och större flöden där separata fakturahanteringssytem nyttjats, exempelvis MediusFlow.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i dig själv och din kompetens samt trivs bra i självständiga roller med mycket ansvar. Du har en förmåga att orientera dig i en större och föränderlig organisation, antagligen genom en god kommunikativ förmåga och ditt nätverkande. Du är kvalitetsmedveten och bra på att slutföra de uppgifter och projekt du tar dig an. Som ledare tror vi att du är bra på att skapa en stabilitet och trygghet i din organisation samtidigt som du uppskattar att aktivt jobba med utveckling av medarbetare.

Om Alligo
Alligo är ett affärsområde inom Momentum Group och är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 8,1 miljarder kronor 2020 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar Alligo sig i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Alligo vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning och för att möta det har de en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos Alligo kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av deras inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Alligo med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Krieger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, gustav.krieger@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga