Gazella AB · Publicerad 24 dec 2020

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent till ett spännande bolag i Liljeholmen. Vi söker en noggrann och strukturerad person med tidigare erfarenhet från en roll som ekonomiassistent, med vana från arbete i stora reskontraflöden. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering vid uppdragets slut.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Vara delaktig i det löpande arbetet med kontroll och avstämning av fakturor.
  • Löpande skanning av fakturor och betalningar.
  • Vara behjälplig och stötta i det dagliga redovisningsarbetet.
  • Hålla kontakt med leverantörer och hantera olika betalningsförfrågningar.
  • Vara kreativ och bidra med egna idéer för att effektivisera de olika processerna.
Erfarenhet
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att jobba som ekonomiassistent med kunskap om faktureringsprocesserna från både leverantörs- och kundreskontra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i stora reskontraflöden.

Personliga egenskaper
För att lyckas som ekonomiassistent tror vi att du är en driven och initiativtagande person med en god organisationsförmåga. Du gillar att vara flexibel och kommer gärna med egna idéer och tankar för att ständigt förbättra de olika processerna. Vidare är du en noggrann och strukturerad person med god samarbetsförmåga.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Lennartsson som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, andreas.lennartsson@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga