Gazella AB · Publicerad 10 juli 2020

Gazella söker nu en konsult till ett bolag inom internetbaserade tjänster, med kontor i Stockholm city. I denna roll kommer du främst jobba mot leverantörsreskontra men även får en inblick i övriga uppgifter på ekonomiavdelningen. Bolaget befinner sig i en spännande tillväxtfas och söker nu en konsultekonom under 6 månader, med chans till överrekrytering. Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Din utmaning:
  • Registrera och kontera inkomna leverantörsfakturor.
  • Ansvara för attestflödet.
  • Utföra utbetalningar, manuella samt via fil.
  • Stötta i arbetet med månadsavstämningar av balans- och bankkonton relaterade till leverantörsreskontran.
  • Utreda frågor gällande fakturorna samt hantera momsfrågor.
  • Kommunicera via skrift och per telefon med övriga delar av organisationen samt leverantörer.
  • Arbeta med övrigt administrativt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning
Erfarenhet
Vi söker dig som har 2-10 års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning. Antingen har du relevant examen inom företagsekonomi, eller motsvarade ekonomiutbildning eller flera års erfarenhet av reskontraarbete. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i stora flöden. Du tycker om att arbeta i en händelserik miljö och är positiv till ett högt arbetstempo. Då arbetet innebär mycket kontakter med kunder och anställda är det viktigt att du är lösningsorienterad och trivs i en serviceinriktad roll. Det är en fördel om du har erfarenhet från Navision eller Visma. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbete. Du har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete och känner stort ansvar för din uppgift. För att trivas hos kunden behöver du ha en hjälpsam och prestigelös inställning och tycka om att samarbeta, då du kommer att ha flertalet kontaktytor och stötta upp flertalet delar av organisationen.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Philip Rydgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, philip.rydgren@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga