Gazella AB · Publicerad 11 juli

Vi söker nu en medarbetare till en kundreskontratjänst på vårt klientbolag i Stockholm. Vi söker en servicemedveten och noggrann person som är trygg i arbetet med kundreskontra på ekonomiavdelning och är van vid stora reskontraflöden. Du har även erfarenhet av leverantörsreskontra och kan stötta i den processen vid behov. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och att ha många bollar i luften. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med stor chans till förlängning och kräver att du är tillgänglig inom kort. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara för det löpande arbetet med kundreskontraprocessen, krediteringar och viss kundreskontravård
  • Sköta utredningsarbete kopplat till processen för kundreskontra
  • Hjälpa till i leverantörsreskontraprocessen med den elektroniska fakturahanteringen (EFH) när arbetsbelastningen är hög
  • Hantera kontakter med kunder och ge stöd till interna medarbetare
  • Arbeta med projekt för att utveckla och förbättra interna processer och rutiner
Erfarenhet
Vi söker dig med minst två års erfarenhet ifrån arbete på ekonomiavdelning och med goda kunskaper om processen för reskontra. Tidigare erfarenhet från att arbeta med stora reskontraflöden är meriterande. Vi ser gärna att du är systemkunnig och har erfarenhet av att snabbt sätta dig in i nya system. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, självgående och strukturerad. Rollen innefattar interna och externa kontakter och därför är det viktigt att du har energi, servicekänsla och är kommunikativ. Du är proaktiv, flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt, även när arbetsbelastningen är hög. Du är en teamplayer samt har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Daniel Wessberger och Filip Grundströmer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

+ Läs mer om företaget