Gazella AB · Publicerad 3 sept 2021

Vi är nu i behov av att stärka upp vår egen ekonomifunktion med en ekonomiassistent på heltid och söker därför dig som antingen nyligen blivit klar med dina ekonomistudier, alternativt du som istället har 1-3 års relevant arbettslivserfarenhet. Som ekonomiassistent arbetar du brett med det dagliga ekonomiarbetet och stöttar ett positivt och rutinerat team som i dagsläget består av fyra personer. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja omgående och kommer hålla intervjuer löpande, vi ber därför dig som är intresserad att skicka in ditt CV redan idag!

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö i kombination med kompetenta medarbetare. Vår kultur präglas av ett starkt teamfokus och vi har alltid många aktiviteter på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. För att se mer av allt detta, titta gärna närmare på vår Instagram: gazella.se.

Din Utmaning
  • Arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och utföra löpande redovisningsarbete samt ekonomirelaterad administration
  • Stötta ekonomifunktionens medarbetare i det dagliga arbetet
  • Ansvar i det dagliga arbetet med kund- och leverantörsreskontra
  • Hantera betalningspåminnelser
  • Hantera interna och externa kontakter på både kundsidan och konsultsidan, både på svenska och engelska
Erfarenhet
Sannolikt är du färdig med dina ekonomistudier på antingen universitet eller yrkeshögskola och är på jakt efter ett jobb där du får chansen att lära dig redovisning och reskontra från grunden. Alternativt har du cirka 1–3 års erfarenhet ifrån en roll med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet av Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, självständig och social. Du är prestigelös och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan och har en stark förmåga att ta initiativ och är proaktiv i det dagliga arbetet.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar till hela ekonomifunktionen med fokus på redovisning samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 100 anställda, varav ca 35 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både yngre och äldre personer med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Gustav Krieger och Julia Franzén.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga