Gazella AB · Publicerad 25 mars 2020

Gazella söker nu en ekonomiassistent till ett spännande bolag i Liljeholmen. Vi söker dig som är en noggrann och strukturerad och har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent. Vi ser gärna att du är van vid att jobba i stora reskontraflöden.

Din utmaning
  • Vara delaktig i det löpande arbetet med kontroll och avstämning av fakturor.
  • Löpande skanning av fakturor och betalningar.
  • Ha kontakt med leverantörer och hantera olika betalningsförfrågningar.
  • Vara behjälplig och stötta i det dagliga redovisningsarbetet.
  • Vara kreativ och bidra med egna idéer för att effektivisera de olika processerna.
Erfarenhet
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att jobba som ekonomiassistent med kunskap om faktureringsprocesserna från både leverantörs- och kundreskontra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i stora reskontraflöden.

Personliga egenskaper
För att lyckas som ekonomiassistent tror vi att du är en driven och initiativtagande person med en god organisationsförmåga. Du gillar att vara flexibel kommer gärna med egna idéer och tankar för att ständigt förbättra de olika processerna. Vidare är du en noggrann och strukturerad person med god samarbetsförmåga.

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Andreas Lennartsson (andreas.lennartsson@gazella.se, 076 176 01 35)
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 maj 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga