Gazella AB · Publicerad 5 jan 2021

Gazella söker nu en erfaren redovisningsekonom till ett bolag inom livsmedelsbranschen. Vi söker en person som har hunnit en bit i karriären och som nu är redo för nästa utmaning. Du kan arbeta självständigt med löpande bokföring, kund- och leverantörsbetalningar, momsavstämningar samt månadsbokslut. Detta är ett etablerat bolag med placering i Solna. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till anställning efter uppdragets slut.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Din utmaning
  • Löpande bokföring.
  • Kund- och leverantörsbetalningar med tillhörande påminnelser och kravhantering.
  • Momsavstämningar.
  • Månadsbokslut och tillhörande avstämningar av balanskonton.
  • Förbättra och effektivisera processer och rutiner.
Erfarenhet
För denna tjänst krävs det att du har några års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete inklusive bokslutsarbete. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i stora ekonomiflöden samt att du har god systemvana.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du är en företagsam person och kan effektivt driva ditt arbete framåt. Du är också bra på att se utvecklingspotential, komma med kreativ input och nya idéer som möjliggör god effektivitet. Vidare är du en strukturerad person med god organisationsförmåga.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Jennifer Holmgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, jennifer.holmgren@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga