Gazella AB · Publicerad 9 feb 2021

Gazella söker en Financial Controller till ett stort och stabilt fastighetsbolag med kontor i Stockholm City. Rollen är på koncernnivå inkluderat viss koncernredovisning. Till en början är det ett konsultuppdrag, med omstartom 6 månader med förhoppning om överrekrytering till kundföretaget efter avslutat uppdrag.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din utmaning:
  • Ansvar för konsolidering och rapportering inom koncernen.
  • Kontaktperson mot revisorer och skatterådgivare.
  • Utveckla och förfina arbetsprocesser och standarder inom din avdelning.
  • Delansvar i systemimplementering.
Erfarenhet
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning samt tidigare erfarenhet av redovisningsarbete på koncern-nivå.Vidare ser viatt du utöver dessa krav gärna också har tidigare erfarenhet av komplexa redovisningsfrågor.Har du erfarenhet från arbete på internationella bolag, har ett generellt systemintresse och/eller besitter kunskaper i SAP ser vi det som starkt meriterande. För att passa i denna roll talar och skriver du även obehindrat på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker en person som är initiativtagande och som arbetar bra både självständigt och i grupp. Det är också viktigt att du trivs i en snabb och kommunikationsdriven miljö. Detta då du i denna roll kommer du bli en del av en grupp där man ges utrymme till att tycka och tänkaför att främja en konstruktiv och utmanande miljö. Du bör inte vara rädd för att möta problem som kan uppstå,utanser gärna att duistället är en person som motiveras av nya utmaningar.

Om kundföretaget
Företaget är en väletablerad aktör på fastighetsmarknaden, där Gazella sedan tidigare haft flertalet framgångsrikt placerade konsulter. Under nuvarande omständigheter råder "remotefirst" hos företaget vilket innebär att arbetet ska vara anpassat till utförande – oberoende av fysisk arbetsplacering.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk!Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjudsfriskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! (I den här rekryteringen samarbetar kundföretaget med Gazella.) Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Lennartsson som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, andreas.lennartsson@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CVför att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga