Gazella AB · Publicerad 10 juli 2020

Gazella söker nu en konsult till ett miljardbolag med kontor i Norrort, Stockholm. I denna rollen så kommer du få ta stort ansvar i den nordiska verksamheten och uppföljningsprocessen. Bolaget är stora i hela Norden och har nyligen genomgått ett större förvärv. De söker en 6 månaders konsult med möjlighet till tillsvidareanställning. Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din utmaning:
  • Du kommer delta i koncernkonsolideringen och upprättande av årsredovisning.
  • Delaktig i uppföljning och kvalitetssäkring av dotterbolagens redovisning tillsammans med Head of Group Control.
  • Utveckla och bygga upp mallar och instruktioner för att säkerställa att inrapporteringen sköts på ett korrekt och kvalitetssäkert sätt för dotterbolagen.
  • Vara med och arbeta för att implementera redovisningen för nya dotterbolag i samband med förvärv.
  • Vara inblandad i det fortsatta arbetet med att automatisera och utveckla befintliga processer och rutiner.
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom redovisning eller från arbete som Financial Controller. Som person är du strukturerad, analytisk och uppmärksam på detaljer. Du är en mycket van användare av Excel samt besitter erfarenhet från något av de större ERP-systemen, fördelaktigen Microsoft Dynamics 365 eller någon av dess föregångare. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i både engelska och svenska, både i tal och i skrift.

Personliga egenskaper
I din arbetsroll är du driven, noggrann och analytisk. Du genomför ditt arbete ansvarsfullt och självständigt, samtidigt som du håller hög kvalitet i samtliga processer som du ansvarar för. Som person ser vi gärna att du är hjälpsam och social samt arbetar väl i grupp med andra.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Emma Visuri-Möller som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, emma.visuri-moller@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga