Gazella AB · Publicerad 25 mars 2020

Nu söker Gazella en Financial Controller till ett internationellt Retail-bolag i centrala Stockholm för vår kunds räkning. Vi söker dig med erfarenhet av utmanande redovisningsfrågor till ett längre uppdrag. Är du en driven och noggrann problemlösare som motiveras av förändring kommer du att trivas hos vår kund.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning:
  • Månads- och årsbokslutsarbete.
  • Rapportering av skatt och moms.
  • Driva IFRS frågor.
  • Likviditetsplanering.
  • Delta i förbättringsprojekt.
Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande inom ekonomi samt några års erfarenhet som Financial Controller. Vi ser också att du har mycket goda redovisningskunskaper, är van att arbeta i större affärssystem och har erfarenhet av IFRS sedan tidigare.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ, strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du bör trivas i en föränderlig miljö och gilla att jobba i team samtidigt som du är van att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete. Utöver detta är du nyfiken, har en förmåga att se utvecklingsmöjligheter och har en vilja att förändra och ifrågasätta.

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Isabelle Olsson. (isabelle.olsson@gazella.se, 076 176 01 33)
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 maj 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga