Gazella AB · Publicerad 17 juni 2020

Gazella Business Support (GBS) söker nu flertalet kundtjänstmedarbetare med flytande språkkunskaper i de nordiska språken finska, danska och norska. Vi kommer att intervjua kandidater via videointervjuer löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Besvara inkommande frågor via telefon, e-post och chatt.
  • Kontakt med kunder som ringer in till växeln.
  • Navigera i interna ärendehanteringssystem.
  • Löpande administration.
Erfarenhet
Vi söker dig som har en god serviceanda och talar svenska, samt behärskar något av de nordiska språken i tal såväl som skrift. Meriterande om du har telefonvana från tidigare tjänster.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv, noggrann och engagerad. Som person är du ansvarsfull och brinner för god kundservice. Du trivs i en händelserik miljö och med att prata i telefon.

Gazella Business Support
Gazella Business Support, GBS, är ett dotterbolag till Gazella AB. GBS hjälper våra kunder med inhyrning och rekrytering av verksamhetsstödjande tjänster inom administration, office, support och inköp.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via Ansök-knappen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström (moa.kalstrom@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga