Gazella AB · Publicerad 1 okt 2020

Gazella rekryterar nu en nyfiken Leverantörsreskontraekonom till ett bolag i söderort. I rollen som ekonom inom leverantörsreskontran har du, tillsammans med dina kollegor, ansvar för hela processen i allt från inscanning till betalning. I denna roll ansvarar du för de finska bolagens leverantörsreskontraflöde och vi ser därför att du är finsktalande. Det är en kommunikativ roll där du hanterar kontakt med leverantörer samt andra funktioner inom organisationen. Tillsammans med dina kollegor utgör ni leverantörsreskontrafunktionen som hanterar de svenska samt nordiska bolagen. Gruppen består idag av 7 personer och kommer framöver att utökas till 9 personer med säte på huvudkontoret.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Vad bolaget erbjuder dig
I denna roll kommer du arbeta i en företagsmiljö med högt i tak och där du uppmuntras att komma med nya idéer och initiativ. Du kommer att få verka i en händelserik miljö samt få möjlighet att vara involverad i arbetet att bygga och utveckla funktionens rutiner och processer. Vidare finns erbjuds du möjlighet för flexibel arbetstid och parkering, som finns i nära anslutning till kontoret.

Din utmaning
  • Ansvara för kontering av leverantörsfakturor.
  • Deltagande i ansvaret för attestflödet.
  • Utföra utbetalningar, manuella samt via fil.
  • Utföra månadsavstämningar av balans- och bankkonton.
  • Hantera skriftlig kommunikation med övriga organisationen samt externa parter (t.ex. leverantörer), främst på finska men även svenska och engelska.
  • Arbeta med övrigt administrativt förekommande arbetsuppgifter på leverantörsreskontrafunktionen.
Erfarenhet
Vi söker dig som har 3–5 års erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i stora flöden. Du tycker om att arbeta i en händelserik miljö och är positiv till ett högt arbetstempo. Då arbetet innebär mycket kontakter med leverantörer och anställda är det viktigt att du är lösningsorienterad och trivs i en serviceinriktad roll. Då du kommer att ansvara för de finska bolagen ser vi att du behärskar det finska språket flytande, i såväl tal som skrift. Vi ser även att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete. Du är även flexibel i ditt arbetssätt och har en god förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. I rollen som leverantörsreskontraekonom är det viktigt att du är både hjälpsam och prestigelös. Vi ser att du har lätt för att samarbeta och att du har en god kommunikationsförmåga i dina kontakter med samtliga delar av organisationen.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via Ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Rebecca Benholm (rebecca.benholm@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga