Gazella AB · Publicerad 23 nov 2021

Gazella fortsätter att växa och söker nu en ny Gazell till rekryteringsteamet, som vill vara med och fortsatt forma och utveckla vår rekryteringsaffär. Har du erfarenhet av rekrytering eller har jobbat som ekonom några år och är redo för ett nytt steg i karriären? Gillar du att omge dig med positiva, professionella och nytänkande personer som gillar utveckling, och trivs på en arbetsplats med familjär kultur där man har roligt på jobbet? Då kan det vara dig vi söker!

I rollen som Rekryteringskonsult på Gazella kommer du att driva rekryteringsprocesser, med ansvar för allt från analys av personalbehovet till att söka fram, intervjua, bedöma och slutligen presentera kandidater till våra klientbolag. Du kommer också bygga långsiktiga affärsrelationer, identifiera affärsmöjligheter och representera Gazella vid externa kontakter. I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland positiva och engagerade kollegor där du har stora möjligheter att utvecklas och skapa synliga resultat i en miljö där nya ideér och initiativ uppmuntras.

Gazeller är flockdjur och för att passa in i vår flock bör du vara en teamplayer som arbetar på ett proaktivt sätt, strävar efter att konstant utvecklas och sprider energi runt dig. Addera ett stort intresse av människor, relationer och affärer – kort och gott: vi är ett gäng affärsorienterade personer med stora hjärtan. Gazella gillar olikheter, så i vår gazellflock lever personalvetare, ekonomer, jurister och entreprenörer med bakgrund från olika branscher. Gazellas ledord för 2021 är hållbarhet, både ur ett ekonomiskt såväl som ur ett medarbetarperspektiv.

Din utmaning
 • Driva rekryteringsprocesser, där du kommer att ha en representativ och operativ roll med ansvar för allt från informationsinhämtningsmöte till att söka fram, intervjua, bedöma och slutligen presentera kompetenta ekonomer för våra klientbolag.
 • På ett professionellt sätt utveckla och bibehålla långsiktiga affärsrelationer med kandidater såväl som kunder.
 • Identifiera nya affärsmöjligheter för att upprätthålla och stärka Gazellas nätverk.
 • Säkerställa snabbhet och kvalitet i alla processer genom gott samarbete med kollegor i teamet, där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål.
 • Representera Gazella vid olika externa kontakter, såsom olika kund- och konsultevent & andra aktiviteter.
 • Vara delaktig i vidareutvecklingen av våra processer och andra projekt.
Erfarenhet
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av rekrytering eller dig som arbetat som ekonom på en ekonomifunktion eller med revision under 1-3 år och nu är redo för att ta ett nytt steg i din karriär. Du har med fördel även en akademisk examen inom ekonomi, personalvetenskap eller liknande. Om du har tidigare erfarenhet av rekrytering inom ekonomi, ser vi det som starkt meriterande. I rollen som rekryteringskonsult ansvarar du självständigt, med viss vägledning, för våra rekryteringsprocesser. Vi ser därför att du känner dig trygg i en tjänst med deadlines och högt tempo, där du framgångsrikt arbetar självständigt och slutför processer med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Vi söker dig som har vana och drivs av att sträva efter uppsatta mål och KPI:er samt gärna tar initiativ för att formulera egna mål för såväl leveransprocesser som för din egna utveckling. Du behärskar svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift.

Som person då?
Vi söker en social person med högt engagemang och sinne för affärer, som kan bidra med härlig energi till vårt team. Du har ett starkt intresse för människor och har en orädd och positiv inställning till att knyta nya kontakter. Du har också en förmåga att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar din arbetstid. I ditt arbete kommer du att samarbeta tätt med både seniora och juniora medarbetare i teamet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi därför att du är en kommunikativ lagspelare som gärna ställer upp när kollegor behöver hjälp och ser till att saker blir gjorda, med kvalitet i fokus. Dessutom förstår du vikten av att vara en naturlig varumärkesbyggare och har en förmåga att kombinera ditt starka målfokus med att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Då vi är ett bolag i tillväxt är det bra om du trivs med att arbeta i föränderliga miljöer, där du både har ett affärsdriv och uppskattar möjligheten till att kunna påverka processer och bidra med kreativa idéer och synpunkter.

Hej från ditt team!
Vi söker dig som är precis som oss – har ett naturligt engagemang, nära till skratt och brinner för att ge grym service. Vi är idag 25 rekryteringskonsulter, varav 5 personer i rekryteringsteamet som du kommer ingå i. Hos oss arbetar både juniora och seniora rekryteringskonsulter, som längtar efter vår nya kollega! Om vi är rätt för varandra så är du en riktig teamplayer som gillar att utmana dig själv och dina kollegor genom ständig utveckling. Vi är öppna och har (vad vi tycker) en härlig jargong i teamet. Vi är alltid professionella i vårt förhållningssätt, både internt och gentemot externa kontakter samtidigt som vi har väldigt lätt till skratt och vågar vara oss själva. Vi letar efter dig som sprider energi omkring dig och tycker om att vara omgiven av kollegor, konsulter och kunder.

What´s in it for me?
Gazella startades 2014 och är ett snabbt växande företag. Under 2019 och 2020 blev vi utnämnda Gasellföretag av Dagens Industri och blev även Superföretag av Veckans Affärer. I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland engagerade kollegor där du har stora möjligheter att utvecklas och skapa synliga resultat. Vi tycker också att vi har bland de roligaste kunderna: alltifrån stora internationella koncerner till start-ups och SaaS-bolag. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur. Du erbjuds en roll på ett företag i en familjär kultur, där man trivs och har roligt på jobbet. Gazella håller fanan högt gällande konsult och personalvård, där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt. Vi tror att hybridkontor, där man har möjlighet att arbeta delvis på distans, delvis från kontor, är vår framtid. Vi varvar hårt arbete med glädje och för att hålla teamkänslan på topp har vi har alltid många aktiviteter på gång, såsom träningspass, firanden, födelsedagsfikor after work m.m. Är du nyfiken på vilka vi är, titta gärna in på vår Instagram; gazella.se.
 • Hybridkontor – vi erbjuder flexibilitet mellan kontorstid och distansarbete.
 • Härligt kontor i hjärtat av Östermalm.
 • Friskvårdsbidrag.
 • Roliga event, konferenser och andra kulturbyggande aktiviteter.
 • Sjukvårdsförsäkring och försäkringsrådgivning för samtliga medarbetare.
 • Tillägg till föräldrapenning.
Om Gazella
Gazella är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi och finans. Tack vare att vi både har seniora medarbetare med lång operationell branscherfarenhet i teamen samt ett lagorienterat arbetssätt, med nischade team, har vi en god förståelse för tjänster på alla nivåer inom ekonomifunktionen. Sedan Gazellas start 2014 har vi haft förmånen att hjälpa över 1000 kandidater vidare i karriären och försett många uppdragsgivare med nya kompetenta kollegor. Våra medarbetares höga engagemang, ett kraftfullt och skräddarsytt searchverktyg samt vår strukturerade process för att upprätthålla kontakten med medlemmarna i vårt nätverk, gör att vi kan presentera kvalitetssäkrade konsulter redan inom 48 timmar. Tillsammans bidrar detta till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst. Läs mer på vår hemsida: www.gazella.se

Ansökan
Är du vår nästa Gazell? Registrera ditt CV för denna tjänst via ansök-knappen! Ansvarig kontaktperson är Gustav Krieger (gustav.krieger@gazella.se)

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Skicka in ansökan" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:
Gustav Krieger
gustav.krieger@gazella.se
076 176 01 05
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga