Gazella AB · Publicerad 24 juni 2020

Lockas du av att jobba i en internationell miljö med komplex försäljning och många kontaktytor? Motiveras du av att få påverka en organisation genom utvecklingsarbete och att sätta strukturer och processer? Då kan det här vara rätt tjänst för dig.

Pricer – ett världsledande och globalt snabbväxande techbolag – stärker upp organisationen och söker en verksamhetsnära Group Commercial Controller. Med spetskompetens inom sales,controlling och projektledning kommer du att inneha en nyckelroll på företaget och vara spindeln i nätet med kontaktytor över hela världen. Du kommer att jobba nära CFO,VP Sales och säljavdelningen och vara en go-to person med spännande insyn i verksamheten.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Ansvara för projektledning inom ekonomi- och säljprojekt med leverans inom satta deadlines.
  • Agera business partner och bollplank mot affärsområdeschefer inom organisationen.
  • Agera som drivande part i förändringsarbete samt affärsutvecklingsprojekt, både med business case och diverse ad-hoc projekt.
  • Proaktivt jobba med säljavdelningen i försäljningens samtliga steg, inklusive stöd under upphandlingar, kontraktsförhandlingar och projektuppföljning.P
  • rognoser, budget och analyser kring bolagets försäljning och lönsamhet.
  • Ansvara för kvaliteten av rapporteringen i företagets CRM-system.
  • Initiera och aktivt arbeta för att förbättra företagets ekonomiska resultat och ställning.
Erfarenhet
Du har en relevant akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, samt ca. 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i internationell miljö, där du jobbat mot en säljavdelning med komplex försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av finansiell analys och rapportering från ett börsnoterat företag samt dagligt användande av CRM-system. Du har mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint och har stor vana av att dagligen arbeta med pivottabeller och presentationer. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Sales Force (CRM), Jeeves (ERP), Tableau (BI), Exopen (BI) och SQL-databas, men det är inget krav. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du som person är kommunikativ, driven och noggrann. Vi söker en doer som är en van projektledare med förmågan att hålla deadlines och att driva förändringar i en snabbrörlig internationell miljö. Du har ett serviceinriktat tillvägagångssätt och tar gärna initiativ och föreslår lösningar. Vidare har du en stark analysförmåga samt förmåga att förstå alla aspekter av verksamheten. Du är kvalitetsmedveten och ansvarfull i ditt arbete. Du är hands-on i allt du gör.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! I den här rekryteringen samarbetar Pricer med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta John Hagtorn som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, john.hagtorn@gazella.se, 076 176 01 12.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Pricer utvecklar och tillverkar världens mest tillförlitliga system för digital butikskommunikation med elektroniska hyllkantsetiketter (ESL). Vi hjälper detaljhandlare över hela världen att lösa ett flertal centrala och tidskrävande utmaningar i butik genom att effektivisera merparten av de kritiska processerna i butiken, såsom prisuppdateringar, plock i butik och inventering. Vi är en katalysator för detaljhandelns digitalisering. Vårt system utgör en stabil plattform för att nå ut med budskap, produktinformation och erbjudanden till konsumenter. Genom att skapa tekniska lösningar och tjänster som är lätta att implementera, tillämpa och använda hjälper vi våra kunder att sudda ut gränserna mellan olika säljkanaler i en allt mer digitaliserad och uppkopplad värld. I närmare 30 år har våra idéer, vår teknik och våra medarbetare förändrat hur detaljhandlare världen över utför sitt arbete och kommunicerar med sina kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga