Gazella AB · Publicerad 15 feb 2021

Gazella söker nu en interim ekonomichef till ett internationellt bolag med kontor i Stockholm. Bolaget har växt snabbt under de senaste åren och är i behov av en erfaren, analytisk och driven person till denna ansvarsfulla roll. Vi söker dig med goda redovisningskunskaper som är trygg med att leda samt ansvara för bolagets ekonomifunktion. Vi ser gärna att du tidigare innehaft en roll som redovisning- eller ekonomichef och är en van ledare.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Kvalificerat redovisningsarbete.
  • Sätta och utveckla ekonomiska rutiner och processer.
  • Leda och utveckla ekonomiteamet, med ett personalansvar för 7–10 personer.
  • Inneha ett övergripande ansvar för det operativa arbetet på ekonomifunktionen.
  • Ansvara för bolagets finansiella och legala rapportering.
  • Analysera finansiella data och vidta åtgärder vid behov.
  • Agera bollplank mot andra avdelningar i affärsnära frågor med syfte att utveckla affären.
Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen inom redovisning eller ekonomi. Du har minst fem års erfarenhet från kvalificerat arbete och goda kunskaper i redovisning, rapportering och ekonomistyrning. Du trivs i en ledande position och har erfarenhet från tidigare ledarroller. Har du arbetat med lagerhantering innan och har erfarenhet från bolag inom e-handel, är det starkt meriterande. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från arbete på ett börsnoterat eller internationellt bolag. Utöver nämnd erfarenhet har du även goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är analytisk, noggrann och flexibel. Du är strukturerad, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är resultatorienterad och kommunikativ vilket underlättar när du förmedlar mål och förväntningar till medarbetarna i gruppen. Du är hjälpsam, lyhörd och coachande, vilket bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV för att ansöka!
Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Vingeskog (elin.vingeskog@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga