Gazella AB · Publicerad 26 sept 2019

Gazella söker en Financial Controller till ett fastighetsbolag med centralt kontor i Stockholm City. Vi söker dig som kan jobba självständigt och har goda redovisningskunskaper. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader och vi söker en person som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Självständigt ansvar över redovisningen för ett tiotal bolag inom koncernen.
  • Utföra månads- och kvartalsavstämningar samt resultatuppföljning på bolagsnivå.
  • Genomföra momsavstämning och momsdeklaration för bolagen.
  • Upprätta den löpande bokföringen och utföra kontoavstämningar.
  • Agera kontaktperson vid frågor rörande koncernbolagen.
  • Vara delaktig i förbättringar och effektiviseringsprojekt på avdelningen.

Erfarenhet

Vi söker dig med akademisk examen eller motsvarande och minst två års erfarenhet av arbete med kvalificerad redovisning. Du har arbetat brett med redovisning och har goda kunskaper och erfarenhet av allt ifrån löpande bokföring till att även ha medverkat vid bokslut. Tidigare erfarenhet ifrån arbete på fastighetsbolag och att upprätta årsbokslut, årsredovisning samt inkomstdeklaration är meriterande men inget krav. Du är även en van användare av Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självständig, strukturerad och positiv. I ditt arbete är du ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad. Du är flexibel och har förmågan att hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du är även kommunikativ och lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen. Ansvarig kontaktperson är Isabelle Nordgren.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga