Gazella AB · Publicerad 20 feb 2020

Gazella söker nu en Interim Koncernredovisningsansvarig till ett internationellt bolag med kontor söder om Stockholm. Som Koncernredovisningsansvarig har du ett övergripande ansvar för koncernens redovisning och vi söker därför en person med stark redovisningskompetens samt goda kunskaper inom koncernredovisning. Möjligen har du tidigare arbetat som koncernredovisningschef även om denna tjänst ej innefattar personalansvar. Tjänsten påbörjas som ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till anställning. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Upprättande av koncernkonsolidering i samband med månads- och kvartalsbokslut.
  • Medverka vid upprättande av koncernens årsredovisning.
  • Arbeta med projektredovisning och successiv vinstavräkning.
  • Delta i processen kring upprättande av underlag till kvartalsrapporter och årsredovisning för koncernen.
Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen och minst åtta års erfarenhet av arbete med koncernredovisning och projektredovisning. Du har arbetat brett och har goda kunskaper inom koncernredovisning, konsolidering och koncernrapportering och kommunicerar väl i tal samt skrift på såväl svenska som engelska. Det är även meriterande om du har arbetat i en internationell koncern och/eller har bakgrund från byggbranschen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten. I ditt arbete är du ansvarstagande, noggrann och har sinne för både helhet och detaljer. Du är även kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är hugo.bergstrom@gazella.se och caroline.wettermark@gazella.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 apr 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga