Gazella AB · Publicerad 11 okt 2021

Vi söker nu en driven Junior Controller till vårt klientbolag i Stockholm City. I tjänsten ingår både controlling och redovisning och detta är en fantastisk chans för dig som är nyexaminerad eller junior ekonom att växa på ett internationellt bolag. Vi söker dig med viss erfarenhet från ekonomirelaterat arbete som är driven och strävar efter att kontinuerligt utvecklas i din roll. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader där det finns chans till övergång i en tillsvidareanställning vid uppdragets slut. Vi söker en person som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort, gärna omgående eller inom en månad.

Arbetsuppgifter
  • Medverka i rapportering, analys och uppföljning av finansiell information.
  • Ansvara för att utföra löpande arbete med bokföring och avstämningar.
  • Stötta redovisningsteamet i arbetet under bokslutsprocessen.
  • Få insikt och medverka i budget- och prognosarbete samt uppföljning av bolagets interna KPI: er.
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer.

Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen inom företagsekonomi eller motsvarande som har erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter, antingen under eller efter dina studier. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation samt är van vid arbete i Excel.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi att du är driven och analytisk som person. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att arbeta bra både självständigt och i grupp tillsammans med andra. Vi ser också att du är en kommunikativ person som har lätt att knyta nya kontakter.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Jacob Wahlberg som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, på: jacob.wahlberg@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga