Gazella AB · Publicerad 15 juli 2020

Gazella rekryterar nu nyutexaminerade redovisningsekonomer till ett internationellt och spännande bolag med kontor placerade utomlands. I din roll som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta brett med allt från löpande bokföring till att vara delaktig vid bokslut samt budget- och prognosarbete. Detta är en bra möjlighet för dig som vill utvecklas inom redovisning och växa inom ett spännande bolag. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Arbeta med löpande bokföring.
  • Vara delaktig vid bokslut samt arbeta med skatt och moms.
  • Delta i det löpande arbetet med budget och prognos.
  • Hantera interna och externa kontakter både på svenska och engelska.
  • Förbättra rutiner, system och processer inom den finansiella rapporteringen samt bistå interna projekt.
Erfarenhet
Vi söker dig som nyligen avslutat en akademisk utbildning inom ekonomi och som nu söker efter ditt första jobb inom redovisning, kanske har du tidigare arbetat extra med ekonomirelaterade arbetsuppgifter under studietiden. Vi värdesätter din personliga inställning högre än din erfarenhet och därför är det viktigt att du har vilja och förmåga att ta dig an nya utmaningar samt att självständigt initiera samt driva projekt med hög kvalitet. Det är meriterande om du tidigare studerat eller arbetat utomlands. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet från arbete i Officepaketet.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, initiativtagande och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt men samarbetar även väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare. Du trivs även i en händelserik miljö med internationell prägel där du har många kontaktytor.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV genom att klicka på ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Evelina Norén som är ansvarig rekryterare för denna tjänst: evelina.noren@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga