Gazella AB · Publicerad 14 maj 2020

Gazella söker en koncernekonom / redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i centrala Stockholm. Du kommer att vara ytterst ansvarig för koncernkonsolideringen i bolaget. Uppdraget startar omgående som ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till anställning. Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Din utmaning
  • Ansvarig för upprättande av koncernredovisningen.
  • Löpande redovisning, kvartalsbokslut och årsbokslut.
  • Upprättande av årsredovisningar och rapportering till myndighet.
  • Moms- och inkomstdeklarationer.
  • Analys och uppföljning.
Erfarenhet
Erfarenhet av redovisning och koncernredovisning enligt IFRS samt skatteberäkningar efterfrågas. Goda kunskaper i Excel och van användare av IT-baserade affärssystem. Civilekonom eller motsvarande.

Personliga egenskaper
Kunden söker efter en självgående och strukturerad person med god analysförmåga. Man bör också vara kvalitetsmedveten och ha god samarbetsförmåga.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Caroline Wettermark som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på caroline.wettermark@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga