Gazella AB · Publicerad 1 sept 2020

Vi söker nu en löneadministratör till en stabil arbetsgivare i Solna. Vi söker en prestigelös person med stort intresse för lönehantering. Vi vill träffa dig som söker efter en tjänst som kombinerar löneadministration och HR-administration med ett nära samarbete mellan avdelningens medarbetare. Som löneadministratör kommer du att ha en betydande roll och självständigt ansvara för en andel av lönerna.

Din utmaning
  • Ansvara för det dagliga arbetet med löneadministrationen.
  • Löpande rapportera och genomföra avstämningar av löner samt semesterkörningar.
  • Supportera företagets medarbetare i lönerelaterade frågor.
  • Ta ett övergripande ansvar för frågor som berör löneprocessen och lönesystemet.
  • Hålla kontakt med myndigheter och kunder.
  • Hantera nyanställningar och annan HR-administration.
Erfarenhet
Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet av löneadministration och som har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande. Du har god förståelse för hela löneprocessen och goda kunskaper i Excel. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av SAP och om du jobbat i stora bolag. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ödmjuk, noggrann och lättlärd. Du är driven och kan hantera en variation av arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull, positiv och samarbetsvillig vilket bidrar till den goda stämningen som råder på avdelningen. Du trivs i en händelserik omgivning och är positiv till att ta dig an nya uppgifter.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Lundgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, sofia.lundgren@gazella.se, 076 176 01 24.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga