Gazella AB · Publicerad 13 nov 2019

REDOVISNINGSEKONOM TILL ETT INTERNATIONELLT BOLAG
Gazella söker nu en initiativtagande Redovisningsekonom till ett internationellt bolag med verksamhet i flera länder. Som Redovisningsekonom kommer du att vara en del av ett team på fem personer som tillsammans arbetar med redovisningen för flertalet bolag i koncernen, såväl svenska som utländska bolag. I rollen rapporterar du till bolagets CFO och kommer arbeta i en roll med många kontaktytor där ett stort fokus kommer vara på att utveckla och effektivisera ekonomiprocesserna i en växande verksamhet. För rätt person kommer tjänsten innebära utrymme för variation i arbetet och fokus på fortsatt personlig och yrkesmässig utveckling. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig som har mellan 3-5 års erfarenhet av brett arbete med redovisning ax till limpa. Du har en akademisk examen alternativt annan relevant utbildning inom ekonomi och har sedan tidigare arbetat med ett brett ansvar för redovisningen. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ser vi gärna att du är initiativtagande, noggrann och lösningsorienterad. Du tycker om att växla mellan arbetsuppgifter och har inga problem att prioritera om i ditt arbete i en föränderlig miljö och trivs med att sätta dig in i nya frågor. Vi tror att du är en prestigelös person som kan arbeta högt som lågt och både uppskattar och bidrar till ett gott lagarbete.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Rebecca Benholm.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga