Gazella AB · Publicerad 14 juli 2020

Gazella rekryterar nu en Redovisningsansvarig till innovativa RCOSecurity, som erbjuder smarta och säkra lösningar för en trygg och smidig vardag. Bolaget har höga tillväxtambitioner och ägs av Novax, som är en del av Axel Johnsson-koncernen. SomRedovisningsansvarig hos RCOansvarar du för bolagets redovisning och tar äveninitiativ till samt arbetarmeddiverse utvecklings- och ad hoc-projekt. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget samtidigt som du är med på den spännande resa bolaget skall göra.I rollen som Redovisningsansvarig rapporterar du till bolagets CFO.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Vad RCOSecurity erbjuder dig
RCO utvecklas ständigt och är på en spännande förändringsresa, vilket även ger dig möjligheten att vara med och påverka såväl arbetssätt som arbetsmiljö. I tjänsten som Redovisningsansvarig arbetar du med mycket frihet under ansvar i ett mindre team med gott samarbete. På RCO är det viktigt att medarbetarna trivs och det läggs stor vikt på kontinuerlig arbetsplatsutveckling. Ekonomifunktionen är placerad tillsammans med andra avdelningar på huvudkontoret i Järfälla, Stockholm.

Din utmaning
  • Ansvara för bolagets transaktionsekonomi innefattande löpande samt legal redovisning.
  • Självständigt upprätta årsbokslut och årsredovisningar enligt K3.
  • Ansvara för löpande koncernredovisning,intercompany–avstämningar samt transfer pricing.
  • Förbereda underlag till månadsrapportering och budget samt vara delaktig i analysarbete.
  • Ha löpande kontakt med externa redovisningskonsulter för de utländska verksamheterna.
  • Driva projekt för att effektivisera och utveckla ekonomiprocesser samt rutiner inom ekonomifunktionen, vilket bland annat omfattar utveckling av affärssystem samt upprättande av ekonomihandbok.
  • Identifiera samt utföradiverse ad hoc-projekt för att utveckla processer, rutiner och arbetssätt.
Erfarenhet
För denna tjänst söker vi dig med en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande, med cirka 4–5 års erfarenhet av självständigt arbete med redovisning.Du har tidigare arbetat i en bred roll och gärna i en internationell miljö. Vi ser att du har god erfarenhet från upprättande av bokslut och årsredovisningar samtfrån arbete med skatt. Vidare är du även trygg i arbetet med koncernredovisning. Du har goda kunskaper i Excel och om du tidigare arbetat med systemuppgraderingar eller implementationer är det meriterande. Vidare har du professionella färdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du prestigelös, kommunikativ och trygg i dig själv. Duhar en lösningsorienterad approach och sätter dig snabbt in i nya utmaningarsamt har lätt för att arbeta i nya system. Vi ser även att du är initiativtagande och trivs med att ta stort ansvar för ditt arbete. Vidare har du ett helhetstänk för ekonomiska processer och kan se projekt ur en bred synvinkel.

RCO Security
Med sina smarta och säkra lösningar skapar RCOSecurity en trygg och smidig vardag. I nära samarbete med sina kunder, partners och användare utvecklar de framtidens larm- och passersystem för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten. Bolaget grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag är RCO på en spännande tillväxtresa och finns representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm och där utvecklas samt tillverkas även alla produkter. Sammanlagt har RCO ca 90 medarbetare fördelade på Sverige, Finland och Norge där merparten arbetar i Sverige. RCOSecurity omsatte 2019 ca 268 mkr och har under de senaste åren uppvisat kraftig tillväxt. RCOSecurity ägs till 100 procent av Novax, som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! I den här rekryteringen samarbetar RCOmedGazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Evelina Norén (evelina.noren@gazella.se) eller Katarina Milenkovic (katarina.milenkovic@gazella.se) som är ansvariga rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CVför att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga