Gazella AB · Publicerad 4 mars 2021

Gazella rekryterar nu en Redovisningsansvarig till snabbväxande fintech-bolaget Transfer Galaxy, som möjliggör för människor i Europa att skicka pengar till sina nära och kära i Afrika, Asien och Mellanöstern. I rollen som redovisningsansvarig kommer du ansvara för och leda redovisningsarbetet för den svenska verksamheten och vara närmsta kontaktperson kring ekonomiska frågor för bolagets filialer i Tyskland, samt dotterbolagen i Norge och Pakistan. Du kommer ha en central roll i förändringsarbetet som sker inom din avdelning och rapportera till bolagets CFO.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Vad Transfer Galaxy erbjuder dig
Transfer Galaxy befinner sig i en väldigt spännande tillväxtresa och erbjuder dig som anställd en mångsidig, dynamisk och inkluderande arbetsmiljö med medarbetare från flera delar av världen. Din arbetsplats kommer finnas på kontoret på Söder Mälarstrand i Stockholm men rollen innebär att du ibland kommer att resa till huvudkontoret som har placering i Örebro.

Din utmaning
  • Ha ett helhetsansvar för redovisningsprocessen, inklusive månatlig avstämning, finansiell rapportering, skatte- och momsrapportering och konsolidering.
  • Automatisera och effektivisera interna processer, driva implementering av nya system, skapa policys och principer.
  • Tillsammans med CFO driva arbetet med att sätta upp processer och rutiner för den redovisning som i dagsläget är outsourcad, för att långsiktigt ta in redovisningen i det svenska bolaget in-house.
  • Långsiktigt vara en del av att bygga ett team för att hantera den löpande redovisningen.
  • Utföra arbetet med den löpande redovisningen, månads- och årsbokslut samt årsredovisning enligt K3.
  • Vara ytterst ansvarig för kontakt med externa revisorer samt externa redovisningsbyråer.
Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande, med cirka 4–5 års erfarenhet av självständigt arbete med redovisning. Du har tidigare arbetat i en bred roll och gärna i en internationell miljö. Vi ser att du har god erfarenhet från upprättande av bokslut och årsredovisningar samt har god kunskap om K3 såväl som IFRS. Vidare är det meriterande om du arbetat med moms- och skattefrågor samt har erfarenhet av hantering av olika valutor. Det är viktigt att du är flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då bolagets internspråk primärt är engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du anspråkslös, prestigelös och detaljorienterad. Du trivs i en mångkulturell, snabbrörlig och dynamisk miljö och har en samarbetsvillig approach samt ser det som en spännande utmaning att vara en del av en tillväxtresa. Vidare är du extremt noggrann i ditt arbete och trivs i en roll med många olika kontaktytor, internt såväl som externt.

Transfer Galaxy
Transfer Galaxy är ett snabbväxande fintech-bolag som hjälper människor i Europa att skicka pengar för att stödja sina nära och kära i Afrika, Asien och Mellanöstern. På Transfer Galaxy blir du en del av ett mångsidigt gäng människor från olika länder och kulturer med all spänning och utmaningar som följer med det. Som Transfer Galaxy-anställd kan du vara dig själv, göra det arbete du älskar, lära dig och växa och verkligen påverka andras liv.Transfer Galaxy tror att en mångsidig och inkluderande arbetsmiljö bidrar till att göra penningöverföringar till nära och kära enklare och snabbare. Läs mer om Transfer Galaxy här.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! I den här rekryteringen samarbetar Transfer Galaxy med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Franzén (julia.franzen@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga