Gazella AB · Publicerad 4 feb 2021

RCO befinner sig i en tillväxtresa och utökar nu ekonomiavdelningen med en redovisningsassistent. Som redovisningsassistent på RCO ansvarar du för hela processen kring leverantörsreskontran, där du erbjuds möjlighet att arbeta med frihet under ansvar i ett mindre team med gott samarbete. RCO erbjuder smarta och säkra lösningar för en trygg och smidig vardag. Bolaget har höga tillväxtambitioner där förvärv är en uttalad del av strategin. RCO ägs av Novax, som är en del av Axel Johnsson koncernen.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV så snart som möjligt.

Vad RCO erbjuder dig
RCO utvecklas ständigt och är på en spännande förändringsresa, vilket även ger dig möjligheten att vara med och påverka såväl arbetssätt som arbetsmiljö. På RCO är det viktigt att medarbetarna trivs och det läggs stor vikt på kontinuerlig arbetsplatsutveckling. Befattningen rapporterar till CFO och är placerad på huvudkontoret norr om Stockholm (Järfälla).

Din utmaning
  • Ansvara för och utföra det löpande arbetet med leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av leverantörsfakturor samt vara superuser i fakturahanteringssystemet.
  • Sköta kontakten med leverantörer rörande fakturor och betalningar samt agera stöd till organisationen.
  • Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet med möjlighet till successivt ökat ansvar inom avdelningen.
  • Månatligen delta i stängningsarbetet genom analys och manuella verifikat.
  • Göra löpande uppföljningar av processen för att förbättra rutiner och arbetssätt.

Erfarenhet
Vi söker dig som har 1-3 års arbetserfarenhet från en ekonomiavdelning samt en relevant akademisk utbildning i grunden. Du har god erfarenhet av självständigt arbete med leverantörsreskontran samt erfarenhet av att arbeta med den löpande redovisningen. Har du arbetat i Ascendo eller liknande fakturasystem tidigare är det meriterande. I övrigt ser vi gärna att du har lätt för att arbeta i nya system. Dessutom är du flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen behöver du tilltalas av att vara delaktig i en förändringsresa, arbeta självständigt och ha ett stort eget ansvar inom ramen för ditt uppdrag. Som person är du driven, initiativtagande, strukturerad och trygg i att jobba självständigt. Du har en lösningsorienterad approach med god kommunikativ förmåga och sätter dig snabbt in i nya utmaningar.

Kort om RCO
I nära samarbete med sina kunder, partners och användare utvecklar RCO framtidens larm- och passersystem för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten. RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden och idag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Alla produkter utvecklas och tillverkas på huvudkontoret i norra Stockholm. Sammanlagt har RCO ca 90 medarbetare fördelade på Sverige, Finland och Norge där merparten arbetar i Sverige. RCO Security omsatte 2019 ca 268 mkr och har under de senaste åren uppvisat kraftig tillväxt. Läs mer om RCO på: https://www.rco.se/

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV för att ansöka!

I den här rekryteringen samarbetar RCO med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Franzén (julia.franzen@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga