Gazella AB · Publicerad 3 juli

Gazella söker nu en redovisningsekonom till ett bolag i Stockholm verksamt inom FMCG. Som Redovisningsekonom kommer du att fokusera på̊ att utveckla processerna på̊ avdelningen, huvudsakligen kundreskontraflödet. Vi söker dig som är proaktiv, flexibel och ansvarstagande, samt vill påverka och vågar föreslå förbättringar på avdelningen. Tjänsten kommer att tillsättas inom kort och därför söker vi främst någon med snabb tillgänglighet. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara för att hantera och utveckla företagets process inom reskontra
  • Utföra avstämningar av bokslutskonton och kassarapporter
  • Löpande säkerställa transaktioner genom att stämma av inbetalningar och banksaldon
  • Ansvara för att upprätta löpande redovisning för bolag
  • Aktivt delta i arbetet med att upprätta månads- och årsbokslut
  • Föreslå och delta i interna förbättringar av företagets ekonomifunktion
Erfarenhet
Vi söker dig med 1–3 års arbetserfarenhet ifrån ekonomi- eller redovisningsavdelning. Vi ser gärna att du har en ekonomiexamen eller liknande utbildning, men det är inget krav. Du har grundläggande förståelse för redovisningsprocessen i allmänhet och kundreskontra i synnerhet. Tidigare arbete på e-handelsbolag eller FMCG-bolag är meriterande, men det är inget krav. Även goda kunskaper i Excel och erfarenhet av affärssystem är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på̊ såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, proaktiv och positiv. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är prestigelös och genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad samt samarbetar väl i grupp och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och vågar föreslå förbättringar.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Filip Grundströmer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget