Gazella AB · Publicerad 25 mars 2020

Vi söker nu en säljadministratör till vår kund i Stockholm inom livsmedelssektorn. Du kommer arbeta i team och hjälpa och samarbeta tätt ihop med dina kollegor. Rollen innebär både ett administrativt ansvar men även att skapa gynnsamma kundrelationer. Företaget präglas av ett högt tempo så det är viktigt att trivas i en driven och föränderlig miljö. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Löpande säljsupport såsom kampanjhantering, stöttning vid mässor och annat administrativt stöd mot Key Account Managers.
  • Bokning av leverantörsstöttningar.
  • Kontrollläsning av avtal/utskick.
  • Framtagning av olika former av statistik, inkluderad viss analys.
  • Ha kontakt med företagets kunder och vid vissa tillfällen närvara vid kundmöten.
  • Skapa olika typer av rapporter i Excel.
  • Vara delaktig i förbättringsprojekt.
Erfarenhet
Vi söker dig som har 2–4 års erfarenhet från en liknande tjänst. Du bör vara serviceinriktad samt en van användare av officepaketet och Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, social och utåtriktad. Du motiveras av att leverera bra service och tycker om att ha en varierad arbetsdag med olika uppgifter. Du uppskattar att arbeta i högt tempo och har förmågan att prioritera, organisera och strukturera ditt arbete på ett flexibelt sätt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson Daniel Wessberger.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella är ett rekryterings- och konsultbolag inom ekonomi och finans. Då vår affärsmodell varit så framgångsrik och vi hjälpt våra kunder så väl så har vi nu utökat vårt kunderbjudande och driver numera även ett specialiserat dotterbolag, Gazella Business Support. Gazella Business Support, GBS, tillhandahåller administrativa roller inom verksamhetstödjande funktioner. Gazellas affärsmodell bygger på en proaktiv, snabb och kvalitetssäkrad process mot ett nischat område för att leverera på bästa tänkbara vis. Därför har vi valt att ha två specialiserade bolag inom koncernen. Gazella AB som enbart är fokuserade på ekonomer av olika slag och GBS som enbart fokuserar på administrativa roller.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 maj 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga