Gazella AB · Publicerad 27 jan 2020

Snabbväxande Gazella är nu i behov av en driven och serviceminded universitetsstudent som vill vara med på vår tillväxtresa! I den här rollen kommer du vara en del av Gazellas unika serviceteam som jobbar för att effektivisera rekryteringsprocesserna och samtidigt erbjuda en unik kandidatupplevelse för kandidater inom vår nisch. Då vi arbetar med rekrytering- och konsultlösningar inom ekonomi och finans söker vi dig som studerar ekonomi vid universitet/högskola och som är ute efter ett utvecklande extrajobb. Är du nyfiken på ett jobb inom ekonomi eller rekrytering i framtiden är den här rollen dessutom väldigt lärorik och meriterande. Låter det som ett jobb för dig? Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in ditt CV redan idag!

Vad Gazella erbjuder dig
Sammansättningen av personer på Gazella gör vår arbetsplats till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm, i GT30-husets fina lokaler, som erbjuder gym och nätverkande aktiviteter. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur där starka, bra värderingar är viktigt för oss. För att hålla teamkänslan på topp erbjuder vi en rad olika aktiviteter såsom träningspass, restaurangbesök och afterwork. Vår VD, Jonas Brenner, har lång branscherfarenhet inom finans. Han arbetar för en inkluderande och utvecklande miljö med stark sammanhållning, där fokus ligger på affärs- & organisationsutveckling, implementering av ny teknik i arbetet samtidigt som han jobbar för att värna om det personliga mötet i matchning mellan företag och kandidater.

Din utmaning
  • Dagligen ha telefonkontakt med kandidater i Gazellas kandidatnätverk för att på ett proaktivt sätt kunna matcha kandidater med nya jobbmöjligheter.
  • Söka efter kandidater inom Gazellas nisch på interna och externa CV-databaser och boka intervjuer.
  • Tillsammans med ditt team ta ett stort ansvar i datavården av bolagets kandidathanteringssystem.
  • Delta aktivt i workshops och fortbildningspass för att utvärdera och utveckla det dagliga arbetet.
  • Vara proaktiv i det löpande arbetet och mycket noggrann i ditt administrativa arbete.
  • Vara behjälplig i projekt samt stötta rekryteringskonsulterna vid arbetstoppar.
Erfarenhet
Vi söker studenter som för närvarande studerar ekonomi vid universitet eller högskola. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från servicerelaterade arbetsuppgifter, men det är inget krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat med mötesbokning, telefonförsäljning eller dylikt. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska samt har god erfarenhet av Excel och Word.

Egenskaper
Som person är du social, serviceinriktad och kommunikativ samt väldigt noggrann. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och genomför ditt arbete ansvarsfullt, samt håller hög kvalitet och ett högt tempo i arbetet. Du är målinriktad, prestigelös och lägger stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. Vidare är du en god lagspelare som stöttar kollegor vid behov och ställer upp för övriga teammedlemmar. Du trivs i en kommunikativ roll och du för dig väl i telefon. Du har även ett intresse för ekonomi och/eller rekrytering.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Franzén, 076-176 01 31.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella är experter på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi och finans. Tack vare specialiserande team och lång operationell erfarenhet på bolaget, har vi en god förståelse för tjänster på alla nivåer inom ekonomifunktionen. Sedan Gazellas start 2014 har vi hjälpt 1000 ekonomer vidare i karriären och intervjuat över 10 000 personer, vilket resulterat i en omfattande kandidatdatabas. En personlig och positiv personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga