Gazella AB · Publicerad 4 mars 2020

Är det viktigt för dig att känna dig stolt över det företag du representerar och den idé ditt företag företräder? Gazella söker i vår fortsatta tillväxt en Sales Development Representative till vårt framåtsträvande säljteam. Vi söker dig som är precis som oss, har nära till skratt, är driven, brinner för att ge bra service och triggas av att arbeta mot uppsatta mål. Gazella jobbar proaktivt för att utvecklas framåt och med hjälp av moderna lösningar, vill vi skapa morgondagens B2B-försäljning. Vi söker dig som är redo att utvecklas i en dynamisk och inspirerande affärsmiljö tillsammans med människor som har siktet inställt på utveckling och framtid.

Som Sales Developement Representative kommer du stötta dina seniora kollegor med både nykundsbearbetning samt merförsäljning mot befintliga kunder. Du rapporterar direkt till mig, Kent (Head of Sales) och arbetar i en verksamhetsnära roll, där du både arbetar operativt med försäljning, samtidigt som du får vara delaktig i uppbyggnaden av en ny funktion med tillhörande system, processer och rutiner.

Vad Gazella erbjuder dig
Gazella är ett snabbt växande företag, där du har stora möjligheter att göra skillnad och skapa synliga resultat. Vi ligger mitt i centrala Stockholm i GT30 huset, som erbjuder gym, yoga och nätverkande aktiviteter. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur. Du erbjuds en roll på ett företag i en målstyrd, social, hjärtlig och familjär kultur, där man trivs och har roligt på jobbet. Gazella håller fanan högt gällande konsult och personalvård där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt. Vi är stolta över att kunna säga att vi har 96% återkommande kunder. För att hålla teamkänslan på topp erbjuder vi en rad olika aktiviteter, såsom sportaktiviteter, massage, restaurangbesök, after work och konferensresa. För att se mer om detta får du gärna titta in på vårt Instagramkonto.

Din Utmaning:
  • Ansvara för prospektering, kontakt och bearbetning av nya kunder åt Gazella.
  • Boka möten med nya kunder för att skapa goda förutsättningar för framtida samarbeten.
  • Fortsätta stärka våra nätverk och relationer med befintliga kunder.
  • Vara delaktig i att utveckla säljfunktionen med hjälp av digitala flöden och verktyg. På detta sätt bidrar du med att skapa förutsättningar för Gazella att vara det självklara valet av rekryteringspartner inom vår nisch.
  • Delta i implementationen av ett nytt CRM-system och arbeta med att bygga upp långsiktiga och flexibla processer och strukturer tillsammans med dina seniora kollegor.
  • Aktivt samarbeta med andra funktioner såsom marknad- och operationsteamen för att optimera våra processer.
Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig som är redo för att ta nästa steg i din karriär som säljare och vill bli en del av ett målinriktat team med härlig gemenskap. Vi sätter ett högt värde på din inställning och personlighet, då det är av största vikt för att du ska lyckas i rollen och trivas hos oss. Det är inget krav men är meriterande om du har en akademisk utbildning, har tidigare erfarenhet från försäljning på heltid eller parallellt med studier. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom B2B försäljning samt har erfarenhet från mötesbokning och att bearbeta nya kunder. Du förstår vikten av att vara en naturlig varumärkesbyggare och har talang för det. Har du tidigare erfarenhet inom rekryterings- och konsultbranschen är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en stark kommunikativ- och inlyssningsförmåga samt god förståelse för organisationer och affärer. Du har ett naturligt engagemang och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Vidare har du förmåga att kombinera ditt starka målfokus med att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Då vi är ett bolag i tillväxt tror vi att du trivs i föränderliga miljöer, där du både har ett affärsdriv och uppskattar möjligheten till att påverka processer och bidra med kreativa idéer och synpunkter.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans, risk & compliance samt Business Support. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Hoppas få höra från dig. Sök tjänsten genom att registrera ditt CV via ansök knappen. Har du några frågor om tjänsten eller Gazella, får du gärna höra av dig till mig, Kent, på 076 176 01 36 eller maila kent.pettersson@gazella.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans, risk & compliance samt Business Support. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga