Gazella AB · Publicerad 9 nov 2021

Vi söker nu dig som är redo för en ny utmaning som Supply-Chain Coordinator till en kund i centrala Stockholm. Tjänsten förväntas starta omgående för ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. Vi söker dig som trivs i ett globalt bolag där du har kontakt med kollegor världen över. För att trivas i rollen tror vi att du är kommunikativ, lösningsorienterad och älskar struktur!

Vi kommer intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Planera utgående leveranser.
  • Uppföljning av inkommande containrar.
  • Säker transportdokumentation för månatlig rapportering.
  • Följ upp logistikpartners veckoprestationer och nyckeltal, och identifiera förbättringsmöjligheter.
  • Vara nyckelpersonen i dialogen och informationsflödet mellan logistikleverantörer och våra interna kundinriktade team.
  • Driv operativa förbättringsprojekt för att gradvis förbättra både interna och externa processer för att maximera team och kundnöjdhet.

Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet från en koordinerande roll inom supply-chain. Det är starkt meriterande om du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller logistik. Du kommer att jobba i en internationell miljö där flytande engelska, både skriftligt och muntligt är en nödvändighet.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi att du drivs av utmaningar och ser lösningar på olika problem. Utöver detta trivs du i en koordinerande roll med många kontaktytor. Du är positiv, nyfiken och självgående i din roll.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga