Gazella AB · Publicerad 25 feb 2020

Vi söker just nu efter ekonomiassistent / reskontraekonom / redovisningsassistent / finance assistent till flertalet spännande företag i Stockholmsområdet. Registrera ditt CV för att öppna upp för nya möjligheter! Oavsett om det är aktuellt med nytt jobb precis nu, eller någon gång i framtiden, så vill vi vara din långsiktiga karriärspartner. Genom att hålla kontakt med oss kan vi göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som är anpassade efter dina preferenser.

Du erbjuds
Vi erbjuder en variation av utvecklande konsultuppdrag inom ekonomi. Vi arbetar med olika upplägg så som interimsuppdrag och uppdrag som kan leda till en tillsvidareanställning hos kund.

Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flertalet olika branscher och tar hänsyn till dina önskemål om arbetsuppgifter, geografisk placering och annat som kan göra din arbetstillvaro bättre.

Ladda upp ditt CV via knappen nedan. Ansvarig rekryterare är Sofia Lundgren.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga