Gazella Business Support AB · Publicerad 19 nov 2020

Just nu söker vi på Gazella Business Support en erfaren Exportkoordinator till vår kund som är ett ledande FMCG-bolag inom livsmedelsbranschen, med kontor i norra delen av Stockholm. I denna roll kommer du att jobba nära ett mindre team på plats samt ha kontakt med både lager, transport, produktion och leverantörer i både Sverige och internationellt. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med möjlighet till överrekrytering. Uppdraget förväntas starta i början av 2021.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Hantering av tulldeklarationer, planerad leveranstid och betalning.
  • Ansvar för exportdokumentation samt medföljande dokumentation såsom originalfakturor, varudeklarationer, certifikat m.m.
  • Administrativa uppgifter inom order och leverans i SAP.
  • Koordinering och planering av flödet i hela leveranskedjan.
  • Förbättring- och utvecklingsarbete av processer och rutiner.
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från en liknande roll som exportadministratör eller som speditör. Du besitter en god kunskap inom området och talar flytande svenska såväl som engelska. Meriterande om du tidigare arbetat i SAP och har en vana att jobba i högt tempo. Har du jobbat inom detaljhandeln sedan tidigare, är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är tydlig, positiv och noggrann. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och brinner för att ständigt utveckla samarbetet med dina kollegor.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel Wessberger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, daniel.wessberger@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga