Gazella Business Support AB · Publicerad 14 jan 2021

Gazella Business Support rekryterar nu en inköpare till ett snabbväxande företag inom detaljhandeln, som på grund av den snabba expansionen nu behöver stärka upp sin inköpsavdelning med ytterligare en kollega. Vi söker dig som brinner för att jobba med att bygga relationer och att utveckla både samarbeten och sortiment. Har du hunnit jobba ett par år med inköp eller logistik och är redo för nästa utmaning i karriären? Då kan detta vara en roll för dig!

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Daglig kommunikation med befintliga leverantörer.
  • Arbeta mot utvecklingsmål gällande utökning av sortiment och försäljning tillsammans med företagets kampanjkoordinatorer, marknadsavdelning och ledning.
  • Säkerställa en hög kvalitet av produktpresentationer på företagets E-handelsplattform samt övergripande sortiment.
  • Stötta i arbetet gällande utvärdering av befintliga leverantörer samt hitta lösningar för ökat samarbete.
  • Dagligen arbeta i interna skräddarsydda system för datadriven analys och i Excel.
Erfarenhet
Vi söker dig som har 2–5 års erfarenhet från inköp, logistik eller försäljning av logistiklösningar. Det är starkt meriterande om du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller logistik. Du har god vana av att arbeta i ERP-system sedan tidigare och behärskar funktioner som pivot-tabellering och leta-rad i Excel.

Personliga egenskaper
Denna roll passar dig som uppskattar att arbeta i en snabbväxande organisation och som trivs med att arbeta under förändring och högt tempo. Du talar flytande svenska såväl som engelska. Du tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter och är en teamspelare av rang. Som person är du nyfiken, framåt och tycker om att arbeta datadrivet.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga