Gazella Business Support AB · Publicerad 14 jan 2021

Gazella Business Support söker just nu en Senior Supply-Chain Coordinator, till ett bolag inom byggbranschen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader som förväntas starta omgående, där det finns goda chanser till överrekrytering. Kontoret är beläget i norrort och i denna roll kommer du att tillhöra ett större team av inköpare och produktspecialister, där du blir länken mellan interna avdelningar samt företagets kunder och leverantörer.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Daglig koordinering av försäljningsorder, produktionsorder och leveransplaner.
  • Aktivt delta i arbetet kring återköp och inköporder.
  • Hantera RFQ till kunder och se till att specifik RFQ skickas till rätt leverantörer, samt analysera leverantörers svar för att kunna skapa erbjudanden mot kunder.
  • Vara en kontaktperson mot företagets kunder och leverantörer.
  • Planering av utgående och ingående varor i sortimentet med företagets 3PL-leverantör.
  • Delta och driva projekt kopplat till företagets Supply Chain.
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från en koordinerande roll inom supply-chain. Det är starkt meriterande om du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller logistik och har erfarenhet från byggbranschen. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Dynamics 365. Du har god vana av att arbeta i ERP-system och behärskar funktioner som pivot-tabellering och leta-rad i Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som drivs av utmaningar och att hitta lösningar på problem. Utöver detta trivs du i en koordinerande roll med många kontaktytor och är positiv, nyfiken och självgående i din roll.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga