Gebwell · Publicerad 13 aug 2019

Arbetar du som administratör eller innesäljare och vill anta en ny utmaning? Triggas du dessutom av kundvård, problemlösning och möjligheten att vara med och påverka? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Gebwell Sverige AB behöver förstärka sin försäljningsorganisation i Sverige och söker nu en säljadministratör. Kontoret ska i höst vara placerat i Hägersten / Västberga och består av två personer och nu söker vi en tredje medarbetare. Målsättningen är att Gebwell Sverige ska växa och stadigt bli flera medarbetare framöver.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Rollen som säljadministratör är en mångfacetterad tjänst där du blir spindel i nätet på kontoret. Du sköter det administrativa arbetet samt säljstödet och kundsupporten. Kontaktytorna är många och god kommunikation med kunder, leverantörer, återförsäljare etc. är av största vikt. Här finns också möjlighet att forma rollen efter intresse och kundvård, rådgivning och merförsäljning kan bli naturliga inslag i rollen. Flexibilitet och samarbete är en självklarhet på kontoret samt en prestigelös inställning att ta sig an utmaningar som dyker upp.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som säljadministratör arbetar du med administrativa uppgifter, beställningar/orderhantering, support och marknadsföring av våra produkter på den svenska marknaden. Du har mycket kontakt med fabrikerna som du arbetar nära. Du ansvarar också för fakturering och dokumenthantering.

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning samt några års erfarenhet av administrativt arbete och säljadministration. Har du dessutom erfarenhet av fakturering är det ett plus. Du behärskar professionell svenska och engelska i både tal och skrift samt Officepaketet.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som säljadministratör har du god administrativ förmåga samt ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt med personligt ansvar och du är duktig på att skapa och vårda långsiktiga relationer. Vidare är du flexibel och prestigelös och räds inte att rycka in där det behövs.

Om verksamheten

Gebwell OY är ett företag som specialiserat sig på miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter.
Alla våra produkter utformas och tillverkas i Leppävirta Finland i våra nya moderna produktionslokaler vi har ca: 200 anställda i Finland samt Dotterbolag i Sverige och Polen.
Namnet Gebwell beskriver idén bakom bergvärme och är hämtat från Egyptens mytologi, där Geb är jordens gud, och från det engelska ordet brunn, well.
Gebwell Sverige AB har för avsikt att likt moderbolaget i Finland bli en av de största leverantörerna av miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter och söker nu ytterligare kunnigt personal som är villiga arbeta för att uppnå våra mål.

På Gebwell känner vi oss som miljökämpar och värnar om miljön! Genom att skaffa jordvärme för ditt medelstora enfamiljshus i stället för eluppvärmning gör du stor skillnad för miljön och sparar årligen in på CO2-utsläpp.

Vill också du bli en miljökämpe?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga