Geocama Consulting AB · Publicerad 15 aug

Välkommen att bli en i vårt team!
Geocama Consulting AB är ett av Sveriges främsta teknikkonsultbolag med fokus på geodetisk mätningsteknik. Geocama är i en stark tillväxt och tittar ständigt efter motiverade medarbetare som vill bidra till vår fortsatta framgångresa.

Just nu söker vi en kompetent och erfaren mätningsingenjör i
Stockholm. Vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter, stark teamanda, bra förmåner samt ett snyggt kontor. Geocama är en arbetsplats där du kommer att trivas.

Alla som arbetar på Geocama har tillsammans skapat vår värdegrund som vi alltid följer.
Vi är pålitliga och agerar professionellt mot våra kunder.
Vi är ärliga och lojala mot företaget, varandra och kunderna.
Vi har ett positivt beteende och bidrar till teamandan.

Vad skall du göra:
Som mätningsingenjör på Geocama kommer du främst vara ute i fält i något att våra projekt. Beroende på din erfarenhet så kan dina arbetsuppgifter variera mellan upprättande av stomnät/byggnät, detaljinmätning, bygg-/anläggningsutsättning, volymbestämning, mängdreglering och ekonomisk uppföljning. Generellt kan sägas att du kommer arbeta både med mätningar ute i fält och med planering, beräkning och redovisning inne på vårt kontor eller hos kund.

Till din hjälp har du väldigt kompetenta kollegor, mentor samt det senaste i utrustningsväg.

Vem är du?
  • Du är utbildad mätningsingenjör. Meriterande om du är civilingenjör med inriktning teknisk lantmäteri eller liknande.
  • Du har minst 3 års arbetserfarenhet av arbete som mätningsingenjör.
  • Du är strukturerad och effektiv i ditt arbete.
  • Du är noggrann och ansvarsfull.
  • Meriterande om du har goda kunskaper och/eller erfarenheter av tekniska beskrivningar och instruktioner.
  • Du är en social och utpräglad lagspelare då vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.
  • Du har god datorvana.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.
  • B-körkort är ett krav.

Geocama Consulting AB erbjuder tjänster inom geodetisk mätning, GIS, CAD, visualisering, projektledning och beställarstöd.
Vi verkar som stöd åt arkitekter/projektörer, entreprenörer och byggherrar inom projektets alla faser, från projektering till framtagning av relationshandlingar. Våra uppdragsgivare är statliga, kommunala och privata aktörer. Vårt huvudkontor finns i Stockholm, Fruängen samt vi har kontor i Jönköping och Trollhättan.


Bland våra aktuella uppdrag finns bland annat projekteringen av Förbifart Stockholm, ett att Sveriges största infrastrukturprojekt genom tiderna. Vi är också delaktiga i projekteringsarbetet av Ostlänken.

Vi på Geocama är stolta över att ha en arbetsplats utan diskriminering. Vi tror starkt på att medarbetare med olika erfarenheter och bakgrunder bidrar till en bättre arbetsplats samt bättre tjänster till våra kunder.

Välkommen med din ansökan
Skicka din ansökan med ett personligt brev redan idag då rekryteringen sker löpande. Om du har frågor om tjänsten eller Geocama kan du kontakta Mikael Sörman, VD, på telefon 073-201 32 01 eller e-post mikael.sorman@geocama.se

Ansökan skickas med e-post till: jobb@geocama.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Geocama är ett av Sveriges främsta teknikkonsultbolag med fokus på geodetisk mätningsteknik.

Vi erbjuder tjänster inom geodetisk mätning, GIS, CAD, visualisering, projektledning och kravställning. Vi verkar som stöd åt arkitekter, projektörer, entreprenörer och byggherrar inom projektets alla faser, från projektering till framtagning av relationshandlingar. Våra uppdragsgivare är statliga, kommunala och privata aktörer.

Vi har personal med mycket god mätningsteknisk generalistkompetens samt personal som är specialister inom t.ex. laserskanning, mängdreglering, stomnät och kravställning. Vi främjar en fortgående kompetensutveckling med utgångspunkt i krav och önskemål från branschen, våra kunder och våra anställda.

I mötet med varje uppdrags unika förutsättningar använder vi modern teknisk utrustning och välavpassade och aktuella arbetsmetoder. Personalens gedigna kompetens i kombination med vår tekniska kapacitet gör oss till en leverantör av tekniska konsulttjänster som våra kunder kan förlita sig på i alla lägen.

Vi har kontor i Stockholm (Fruängen), Jönköping och Trollhättan. Huvuddelen av våra uppdrag utförs i Mälardalsområdet men vi utför även uppdrag på andra orter runt om i Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt
Mejla Mikael Sörman

Inga fler jobb från Geocama Consulting AB tillgängliga