Granngården · Publicerad 17 okt

Till vår butik i Barkarby söker vi en vikarierande säljare som brinner för kundmöten och säljaffärer.

Arbetsuppgifter:
  • Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning av vårt breda sortiment inom Lantbruk/skog, Hus/hem samt Djur/trädgård.
  • Kassaarbete och uppackning av varor, vilket kan innebära tunga lyft.
  • Planering och uppföljning av kundaktiviteter, exponering och varupåfyllnad.
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har flerårig säljerfarenhet från detaljhandeln samt kunskap av och intresse för vårt trädgårds- och hästssortiment. Vi ser gärna att du har fördjupade kunskaper/utbildning inom något eller båda av områdena. Truckkort är meriteriande.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med våra ledord:
  • Jordnära
  • Engagerad
  • Kundfokuserad
  • Vinnare
Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom försäljningsbranschen. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Tjänsten och ansökan:

Start: Snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Omfattning: Vikariat, 80%.

Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna vår butikschef Lena Omma lena.omma@granngarden.se

Välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen dock är sista ansökningsdag den 31 oktober 2017. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 800 anställda. Omsättningen är cirka 1,9 miljarder kronor per år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik