Great Place to Work · Publicerad 12 okt

Vi på Great Place to Work växer och nu söker vi dig som säljande konsult till vårt härliga och engagerade team som idag sitter i trevliga lokaler på Kungsgatan. Våra värderingar är Driv, Omtanke och Värdeskapande, vilket genomsyrar vår kultur.

Great Place to Works kärnerbjudande är två verktyg som hjälper företag att skapa en så bra arbetsplats som möjligt. Dels genom en medarbetarundersökning, som mäter medarbetarupplevelsen samt genom en Culture Audit, som hjälper er att kartlägga och utveckla ert arbetsgivarerbjudande. Vi gör sedan analys- och utvecklingsarbete utifrån dessa verktyg. Du kommer att arbeta med allt från inledande kundkontakt, försäljning mot nya och befintliga kunder samt definition av kundbehov, analys, presentation och workshops för dessa. Det ligger på ditt ansvar att bygga relationer och nätverk med beslutsfattare samt driva strategisk/taktisk kundplanering. Rollen innebär även resor inom Sverige.

Kvalifikationer
Du har ett brinnande intresse inom områden som t ex. organisationsutveckling, rekrytering, utbildning, undersökning, HR-området eller dylikt. Även om du inte har en lång arbetslivserfarenhet har du landat i att du trivs i en säljande konsultroll, där du får möjligheten att vara med och driva kundarbete från försäljning till genomförande av projekt.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper! Som person är du orädd, initiativtagande, handlingskraftig och självgående. Då konsultrollen innebär ett coachande och lärande förhållningssätt gentemot kunder är det viktigt att du är pedagogisk och förtroendeingivande. Du har en mycket god social förmåga samt stor vana att bygga relationer. Vidare har du en förmåga att strukturera upp ditt arbete och driva processer framåt, analysera och formulera slutsatser samt har ett smidigt förhållningssätt. Många beskriver dig som en person med en positiv grundställning och att du är en prestigelös lagspelare.

Din ansökan
Vi som samarbetar med Great Place to Work i denna rekrytering är Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Patricia Jerring på 0704-19 99 04. Välkommen in med din ansökan!

Om Great Place to Work
Great Place to Work® är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades 1992 i San Fransisco. Vi mäter och utvecklar arbetsplatskultur för alla typer av företag och organisationer. Företaget är verksamt i 54 länder i hela världen och har cirka 700 anställda. Kunderna är dels stora internationella företag, dels nationella eller lokala företag och organisationer. I Sverige är vi 15 medarbetare och sitter i trivsamma lokaler på Kungsgatan. Mer information finns på: www.greatplacetowork.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga