Greater Than · Publicerad 8 okt 2020

Hos Greater Than kommer du arbeta med ett härligt team på runt 30 personer med hög energi och högt i tak. Kulturen är entreprenöriell och tillåtande.
Här genomsyrar stark motivation och engagemang. Bolaget är expansivt och du får vara med på en tillväxtresa med möjlighet att bidra, påverka och utvecklas.

Kontoret är beläget på Karlavägen i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
 • Helhetsansvar för redovisningen, från fakturahantering till årsredovisning
 • Löner
 • Bolags- och koncernredovisning samt konsolidering
 • Kvartals- och årsrapporter enligt K3 och IFRS
 • Kassaflöden och bankhantering
 • Skattedeklarationer
 • Budget och prognosarbete
 • Rapportering och uppföljning
 • Övrig administration
Rollen är bred med stor variation, där du självständigt utför ax-limpa.

Meriterande kunskaper:
 • Erfarenhet av att presentera för investerare
 • Kunskap om att hantera bolag som är listade - Insider, MAR etc
 • Legala kunskaper gällande att granska avtal
 • Bolaget använder sig av Visma så det är ett plus med erfarenhet av detta men ej ett krav.
Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll önskar vi att du har en relevant utbildning inom ekonomi och känner dig trygg med alla delar gällande redovisning. För att lyckas i denna roll tror vi att du är en noggrann och erfaren person som inte är rädd för att ta ett helhetsansvar.
Du har tidigare självständigt arbetat med ovan beskrivna arbetsuppgifter och i roller med mycket eget ansvar. Du är med fördel mycket driven, ambitiös och tar arbete och prestation på stort allvar. Vidare trivs du i en roll där du på egen hand får påverka och utforma rutiner och processer.

Engelska och svenska i tal och skrift behärskar du väl.

Om Greater Than
Vi är ett InsurTech-bolag som växer snabbt både i Sverige och internationellt. Vi erbjuder teknikplattformar till försäkringsbolag.
Greater Than har utvecklat AI som prissätter risk per fordon i realtid, för att hjälpa försäkringsbolag och biltillverkare att sänka skadekostnaderna och för att stödja nya affärsmodeller och för dynamisk prissättning av nya transporttjänster.

Företagets flaggskepp, Enerfy Global är en plattform med över 480 olika tjänster inom hela värdekedjan, inkluderande AI prissättning, digitala försäkringar, gamifiering, förarstöd och lojalitetssystem. Greater Than arbetar idag ihop med ledande försäkringsbolag, biltillverkare och är partner till FIA´s nya tävling, Smart Driving Challenge, världens första tävling i säker bilkörning. Greater Than är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

För att läsa mer gå in på www.greaterthan.eu

Om ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Greater Than med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson, ramona.johansson@wise.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga