Green Cargo · Publicerad 16 apr 2020

Inköp, upphandling och strategiskt arbete inom IT - är det din profil? Vi rekryterar en Strategisk IT-Inköpare till Green Cargo!

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden! Green Cargo står inför en spännande förändringsresa inom inköp där du som IT-Inköpare kommer vara en central spelare. Här välkomnas du till ett team av kompetenta och engagerade kollegor som dagligen motiverar varandra att utvecklas och tänka nytt - med siktet inställt att leverera järnvägslogistik i världsklass. Låter detta som en spännande utmaning för dig? Läs mer här och sök jobbet idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Strategisk IT inköpare på Green Cargo kommer du dagligen bidra med idéer och lösningar som direkt kommer ha påverkan på det strategiska IT-arbetet. Inköp ser vi som ett viktigt område, som gör att vi ska kunna fortsätta erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Vi ser dig som en nyckelspelare med många kontaktytor, både internt och externt, som kommer vara med och lägga grunden för ett framgångsrikt arbete inom inköp och logistik. Du välkomnas till ett team av kompetenta och engagerade kollegor och erbjuds en roll som präglas av nytänkande och möjlighet till påverkan.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Strategisk IT-Inköpare kommer du att ha ett strategiskt och taktiskt ansvar för inköp inom IT. I din roll ingår:
  • Driva tvärfunktionellt strategiarbete per kategori inom IT
  • Upphandling och förhandling av tjänster och produkter inom IT (både mjuk- och hårdvara)
  • Ansvara för andra indirekta inköp så som skydds- och kontorsmaterial, möbler, konsulter
  • Skapa och underhålla leverantörskontakter
  • Jobba med kategoristyrning och SRM - Supplier Relationship Management
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Inköpsavdelningen på Green Cargo växer och rollen som IT-Inköpare är ny. Du kommer ingå i inköpsteamet som består av nya kollegor såväl som erfarna Green Cargo-medarbetare och du samarbetar tätt med IT-avdelningen, Inköpschefen och leverantörer. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse men gärna i september och du kommer jobba på Green Cargos kontor i Solna.

Du rapporterar till Andreas som är Inköpschef på Green Cargo sedan årsskiftet och som har lång och bred erfarenhet av inköpsarbete. Andreas är en närvarande och aktiv chef som både kommer att leda arbetet i gruppen och den förändring som inköpsorganisationen kommer att genomgå. Andreas kommer även vara engagerad i egna inköpsprojekt.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker rollen som IT Inköpare har:
  • god arbetslivserfarenhet av kvalificerat IT-inköp, både mjuk- och hårdvara
  • högskoleutbildning inom teknik, informatik, ekonomi eller annan relevant akademisk utbildning
  • vana att arbeta självständigt med upphandlingar och förhandling inom IT
  • erfarenhet av att arbeta med förändringsledning och strategiskt arbete
  • god kunskap inom Microsoft Office
Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av kategoristyrning och 5i-metodiken.

Som person tror vi att du är duktig på att samarbeta med andra, är lösningsorienterad och har gott tålamod. Då du har många interna och externa kontaktytor ser vi att du har en god kommunikativ förmåga, har flytande språkkunskaper både i svenska och engelska, eftersom vi kommunicerar på båda språken och har hög integritet gentemot intressenter.

Vidare har du lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer med kollegor och leverantörer. Du trivs med att driva dina processer självständigt, är proaktiv och du vill framförallt vara med på Green Cargos förändringsresa inom IT-Inköp.

Varmt välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga