Greenstep Oy · Publicerad 13 maj 2020

Vi söker erfarna Ekonomi- och redovisningskonsulter till våra kontor i både Stockholm samt Norrköping. Följ med på vår intressanta resa!

Greenstep har expanderat till Sverige och kan nu även betjäna sina nuvarande och nya kunder lokalt i Sverige. Greensteps lokala verksamhet i Sverige består av ett team på 14 personer och vid slutet av året vill vi vara ca 30. Målsättningen är att fortsätta en stark tillväxt även framöver utan avkall på hög kvalité i våra tjänster. Den lokala verksamheten är huvudsakligen placerad i Norrköping, med ett kontor även i Stockholm.

Din arbetsbild är varierande och består av olika uppgifter kring dina kunders ekonomiförvaltning så som verksamhetsanalyser, redovisning, upprättande av period och årsbokslut bokslut samt beskattningsfrågor. En viktig del av ditt jobb är kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden. Vi erbjuder ett arbete där du har möjlighet att använda just dina styrkor och bredda och utveckla din yrkeskunskap förutom i svenska kunduppdrag även på den internationella marknaden.

Vad förväntar vi oss av dig?
  • Du har en adekvat utbildning, är du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande.
  • Du har minst 5 års erfarenhet av redovisningsarbete.
  • Tidigare arbetserfarenhet från ekonomi / redovisningsbyrå är en merit.
  • Erfarenhet av att självständigt upprätta period- & årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer.
  • Arbetet förutsätter flytande kunskaper i svenska och engelska.
Som person är du social och uppskattar en öppen arbetsatmosfär. Du vill aktivt utveckla din kunskap och din yrkesroll. Du lär dig snabbt nya system inom ekonomiförvaltning och du har redan erfarenhet av elektroniska system. Erfarenhet av system som NetSuite- och/eller Fortnox , Monitor, Capego samt Wolters Kluwer skatt ses om en merit.

Varför Greenstep?
Förutom intressant arbete och ett härligt team förser vi dig med effektiva verktyg, en konkurrenskraftig lön, flexibel arbetstid, möjlighet till att delvis arbeta på distans och goda personalförmåner. Och förstås erbjuder vi ett oöverträffat tillfälle att lära sig av och dela kunskap med de mest kunniga och inspirerande ekonomiexperterna och ta del av varierande kunduppdrag.

Greenstep är grundat 2010 och har växt organiskt utan företagsköp till en expertorganisation på nära 350 personer inom ekonomiförvaltning, löneadministration, CFO- och HR tjänster samt systemkunnande. Vi utför vårt specialistarbete utgående från en gemensam värdegrund, vars kärna är en vilja att betjäna kunderna med kvalité och anpassat enligt deras behov. En betydande del av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer. Vi är också starkt med i teknologiutvecklingen genom digitalisering och analys.

Expansionen till Sverige stärker Greensteps möjligheter att lokalt betjäna kunderna i Norden. I Finland har vi sju kontor runtom i landet och Greenstep är även närvarande i Baltikum genom sitt lokala kontor i Tallinn, Estland. I övriga länder betjänar Greenstep sina kunder genom MSI Global Alliance.

Ta nästa steg i din karriär: Greenstep!

Följ med oss på vår spännande resa och ansök idag! Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt, dock senast 3. Juni 2020. Urval och intervjuer sker löpande. Berätta gärna för oss ifall du har intresse att arbeta i Stockholm eller Norrköping.

#LI-ST
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
+ Halu asiakkaan ilahduttamiseen

+ Tahto uusiutua ja kehittää osaamista

+ Into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen

+ Rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult
Visa var

Inga fler jobb från Greenstep Oy tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga