Gudrun Sjödén · Publicerad Idag 00:00

Vi söker dig som vill arbeta brett som HR business partner på Gudrun Sjödén, ett stabilt företag med kontor i Årsta, Stockholm

I rollen som HR business partner kommer du att arbeta tätt tillsammans med HR-ansvarig och bli en del av det glada teamet på Gudrun Sjödén. Rollen är ny och du ansvarar för det löpande HR-arbetet med fokus på arbetsrätt, arbetsmiljö och administration.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Gudrun Sjödén erbjuder dig en möjlighet att få arbeta i en rolig, entreprenörsdriven och färgsprakande miljö där varje medarbetare bidrar till gemenskap och resultat. I rollen som HR business partner kommer du att stötta hela organisationen, mot både kollegor och chefer samt är kontaktperson externt.

Utöver att du erbjuds en intressant och givande roll hos Gudrun Sjödén så blir du även en del utav TNGs konsultgäng. Vi på TNG är måna om våra konsulter och du får ta del av en mängd förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta brett inom HR och stötta organisationen och HR-ansvarig, din arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Vara behjälplig och stötta i HR- och arbetsrättsrelaterade frågor
  • Uppdatera och underhålla intranät samt sköta administrationen i HR/personal- och rekryteringssystem
  • Stötta vid rekrytering, hantera spontanansökningar samt ansvara för onboarding process för nyanställda
  • Administrera fakturor som berör HR-avdelning samt vara kontaktperson mot myndigheter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som HR business partner på ett entreprenörsstyrt och växande bolag så kommer dina dagar och arbetsuppgifter variera, dina arbetsuppgifter kommer att förändras beroende på vem/vilka som behöver stöttning.

Tjänsten är på heltid och planeras starta omgående. Du kommer att vara placerad på Gudrun Sjödéns kontor i Årstaberg. Detta är en del av TNGs bemanningsverksamhet där du är anställd utav TNG med möjlighet till överrekrytering.

VEM ÄR DU?

För tjänsten ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom HR/personal och jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är en fördel om du är van att arbeta i en snabbrörlig miljö i tätt samarbete med organisation och HR-ansvarig. Det är också viktigt att du har god systemvana och kan arbeta i flera system. Erfarenhet från detaljhandel är meriterande.

Som person ser vi att du är kommunikativ och strukturerad. Du arbetar gärna proaktivt och noggrant men kan också hantera förändringar med stor flexibilitet. Eftersom du kommer att ha kontakt med personer inom flera nivåer är det viktigt att du är lyhörd och analytisk med en empatisk förmåga. På Gudrun Sjödén bidrar alla med kunskap inom sina områden, därför ser vi gärna att du är självgående och kan strukturera din tid på ett affärsmässigt sätt.

Vill du ha en givande roll inom HR på ett färgstarkt och växande bolag så är det här jobbet för dig!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga