H1 Communication AB · Publicerad 22 nov 2021

Om rollen och om oss:
H1 Communication är Nordens ledande leverantör av outsourcad kundservice och teknisk support. H1 erbjuder en “one stop shop” för allt som behövs för en lyckad outsourcing, tex teknik, bemanning, coachning, lokaler, konsulter, gediget kunnande inom kundservice samt datacenterlösningar. Totalt har vi 350 medarbetare för att serva hela Norden på respektive språk, verksamma på 5 orter. Vår framgång ligger i att leverera goda kundupplevelser och resultat för våra kunder tillsammans med ett stort engagemang från alla medarbetare.

H1 är sedan flera år certifierade inom ISO 9001, 14001 och 27001 (informationssäkerhet).

I rollen som Sales Executive New Business ansvarar du för hela säljprocessen med fokus på nykundsbearbetning. Du kommer att sälja hela vårt tjänsteutbud genom att identifiera kundens behov samt presentera en anpassad lösning via kundmöten. Till din hjälp har du kompetenta kollegor och tekniker. Du bearbetar hela Sverige och utgår från ditt hemmakontor med möjlighet att arbeta på vårt huvudkontor i Östersund.

H1’s uppdrag återfinns främst inom El/Energi, E-mobility, Fordon & verkstad, Bank/Finance/Fintech, Förlag & Media, E-commerce/Retail, It, Telekom och Digitala tjänster. En viktig del av H1:s affärsidé är att jobba kundnära och med kundanpassade lösningar. Så, dina uppdrag kommer vara unika och med ett avancerat tjänsteinnehåll. Vi är ledande på komplex kundservice och support med högt tekniskt innehåll. I många fall är uppdragen klassade som samhällsviktiga och kan innehålla lösningar för PKI (Publik Key Infrastructure), eID, förlitande tjänster och NOC (Network Operation Center)

Vi söker dig som har:
  • Minst ett par års erfarenhet av B2B försäljning med inriktning mot IT-nära tjänster (systemförsäljning, ERP, SAAS, mm)
  • Intellektuell höjd och förmåga att snabbt omvandla teknisk information till kundvärde
  • Vana av att arbeta gentemot C-level beslutsfattare
  • Stor vana att strukturera och planera din tid och givetvis en vana att arbeta i CRM
  • Förmåga att formulera dig professionellt på svenska och engelska både tal och skrift
Vidare tror vi att du är van att driva och leda din egen sälj-pipe från prospektering till stängd affär. Du har en god erfarenhet av IT-nära lösningar och tjänsteförsäljning inom B2B. Visst har du jobbat med operativ försäljning sedan tidigare och vet hur man skapar ett värde för kunden i en sälj-dialog. Du nyttjar gärna kraften ur sociala kanaler och digitala plattformar i ditt säljarbete, samtidigt som du har en intellektuell höjd och förmåga att snabbt omvandla teknisk information till kundvärde.

Vi erbjuder dig:
  • Möjligheten att representera ett starkt varumärke med ett kvalitativt helhetserbjudande
  • Komplex lösnings/systemförsäljning där du aldrig är fullärd
  • Trevliga och kompetenta kollegor, och en varierande och utvecklande yrkesvardag
  • Förmånliga lönevillkor
Vidare erbjuds du en agil ledning som uppmuntrar initiativ, driv och genomförande. H1 är ägarlett med stor entreprenörsanda som både förväntar och premierar att du jobbar effektivt och med genomförandekraft samtidigt som att du är lyhörd. Organisationen är platt med korta och snabba beslutsvägar.

En arbetsgivare som är branschledande inom kvalitet och informationssäkerhet. H1:s affärsidé är att bygga starka kundrelationer och lönsamhet genom branschledande kvalitet i leveransen. Som första och enda Contact Center är H1 certifierad i ISO 9001/14001 och informationssäkerhet ISO 27001. I takt med digitaliseringen är säker hantering av informationstillgångar och personuppgifter avgörande för att bygga förtroende i varumärke, något som rönt stor uppmärksamhet i marknaden men också fortsatt utmana vårt professionella förhållningssätt.

Vardagsglädje. Måndagar ska vara roligt! Vi förstår och respekterar att alla dagar på kontoret inte är fantastiska. Men, det hindrar inte oss från att försöka. H1 står för Happy Ones och vi har redan sen starten jobbat aktivt med vårt medarbetarvarumärke som vi kallar Happy filosofin där arbetsglädje ska berika en stor del av vardagen.

Är det dig vi söker? Då vet du vad du ska göra - varmt välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara våra urvalsfrågor (går snabbt!)

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Selander på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
10 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga