HI3G Access AB · Publicerad 28 jan

Nu söker vi dig som brinner för försäljning och vill satsa långsiktigt på detta. Du kommer ingå i ett team med fokus på företagsförsäljning (B2B).

Vi har högt i tak, vi tror på gemenskap, att alla ska utvecklas och att du ska nå din högsta potential och det var också därför vi 2018 utsågs till en av Sveriges bästa arbetsplatser för femte året i rad av Great Place to Work.

Ditt jobb kommer att bestå av att kontakta nya företagskunder samt se över deras behov inom mobila företagslösningar genom att kombinera samtal med offerter. När du börjar här kommer du få en 2 veckors utbildning kombinerat med teori och praktik. Efter utbildningen kommer du att bli en del av ett team på ca 10 medarbetare där man tillsammans med sin gruppchef arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål

För att du ska känna dig bekväm i rollen som säljare så tror vi att du är en driven person som brinner för att skapa kundrelationer och sätter kunden i fokus. Du är flytande i kommunikation i svenska och engelska. Att du är tävlingsinriktad ser vi som självklarhet och du bör motiveras av att nå uppsatta mål. Till din hjälp har vi coacher som hjälper dig på en individuell nivå. Även om det går bra just för dig så ser vi gärna att du är en teamspelare då det är viktigt att lyfta alla kollegor i teamet.

Vi söker nu dig som:
  • Är redo att ta nästa steg i din Säljkarriär
  • Är tävlingsinriktad och ser möjligheten att ligga på topp som en självklarhet!
  • Brinner för service och försäljning
  • Meriterande (men inte ett måste) är om du arbetat med någon form av sälj tidigare
Vi erbjuder:
  • En fantastisk kultur på Tre, med nära kontakt till hela organisationen
  • En trygg arbetsgivare som tar hand om personalen
  • En arbetsplats där personlig utveckling är ett av våra fokusområden. Med drivna kollegor, engagerade ledare och våra interna utbildningsenheter, vill vi ge dig verktyg att bli bäst på det du gör
  • En garanterat bra arbetsplats då Tre tar plats i Great Place to Works Hall of Fame då vi för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser - en tävling som baseras till största del på vad våra medarbetare tycker om att jobba här på Tre.
Låter detta intressant? Skicka in ditt CV samt Personligt brev med motivation varför just du vill och passar till tjänsten. Vill du istället sticka ut ur mängden? nu har du möjlighet att skicka in Videoansökan, följ länken nedan, tar endast 3 minuter !

https://link.instnt.com/38427A

I denna rekrytering samarbetar Tre med Kraftsam Rekrytering och Bemanning AB. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta amir@kraftsam.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga