HTH kungens kurva AB · Publicerad 12 sept

”Jag älskar att kunna arbeta entreprenörsdrivet och påverka min egen lön”
Micke, Säljare HTH

Har du viljan och modet för att påverka din karriär och skapa dig de absolut bästa förutsättningarna?

HTH i Kungens kurva söker dig som vill kunna påverka din vardag och vet att hårt arbete lönar sig. Vi söker dig som vill växa, utvecklas och jobba i en affärsdriven roll med goda förtjänstmöjligheter hos en av Nordeuropas största köksproducenter.. I rollen som Kökssäljare realiserar du dina kunders köksdrömmar till attraktiva, moderna och funktionella kök genom professionalism, ansvarstagande och målmedvetenhet.

Om jobbet

Du tillhör ett team om 8 engagerade och professionella säljare i en service- och kunskaps baserad roll. Dina huvudsakliga uppgifter är att sälja köksinredning samt tillbehör. Arbetet innefattar skapande av offerter, avslut, uppföljning av leveranser och även administrativa uppgifter inklusive effektiv planering. Försäljningen sker via utställningen i butiken där du följer och rådger kunden genom val och materialkombinationer. Du leder kunden genom hela processen- från första besöket i vår butik till att en av våra hantverkare drar åt de sista skruvarna i kundens nya drömkök. Arbetet innefattar även hembesök och kontrollmätning av kök.

Är det dig vi söker?

För att trivas och nå framgång krävs hårt arbete, uthållighet och framåtanda. Vi tror att du är passionerad och engagerad med genuint intresse för försäljning och människor. Stämmer ovan in på dig är vi övertygade om att vi kan lära dig allt om kök så länge du har rätt attityd, intresse och personlighet. Sist men inte minst trivs du med att arbeta mot uppsatta mål där dina prestationer och resultat är mätbara och driver dig framåt. Körkort B och grundläggande datorkunskaper är en förutsättning.

Bli en av oss!

HTH erbjuder högklassig utbildning och mycket goda förtjänstmöjligheter med attraktiv provisionstrappa utan tak och baserat på din insats. Dessutom kommer du få arbeta med ett engagerat och skarpt team. Du erbjuds arbeta med det välkända varumärket HTH som ingår i den stora och etablerade Nobia koncernen https://www.nobia.com/

Kontaktuppgifter om du har frågor:
Anja på 08-50660717 och Mikael på 08-50660715

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HTH finns representerat i 12 länder, har 3 fabriker och 130 butiker som årligen producerar 75 000 kök, vilket gör HTH till en av Nordeuropas största köksproducenter. Våra 1200 medarbetare inspirerar dagligen till att förverkliga köksdrömmar som kännetecknas av en upplevelse i världsklass, modern design och hög kvalitet. HTH:s vision är att bli den ledande och mest lönsamma köksspecialisten. Läs mer: www.hth.se och www.nobia.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler jobb från HTH kungens kurva AB tillgängliga