Handelsanställdas förbund · Publicerad 28 juni 2019

Din profil

Vi söker dig som vill leda vår IT organisation och fortsätta bygget med att förbättra vår moderna tekniska plattform och därigenom möta de ökade digitala kraven som finns idag. Du har tidigare erfarenhet som chef alternativt projektledare eller senior utvecklare och vill ta steget till en mer ledande roll. Vi ser även att du har en systemvetarutbildning eller liknande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har 5-10 års erfarenhet av IT-baserade arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att förstå vår verksamhet och omsätta den övergripande strategin i konkreta insatser inom IT-området för att på ett framgångsrikt sätt nå våra verksamhetsmål. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat mot externa partners och leverantörer samt erfarenhet av outsourcing. Ditt team består av sju medarbetare och du bidrar själv i operativa och strategiska projekt. Vidare ansvarar du för att löpande fatta den dagliga driften och utvecklingen inom IT-området samt föreslå åtgärder som stärker Handels som organisation.

Dina arbetsuppgifter
  • Personalansvar - leda och utveckla
  • Utveckling och ansvar för IT-system samt IS-miljö
  • Arbeta fram strategier för att nå våra verksamhetsmål
  • Ansvar för alla IT-relaterade avtal samt för utvärdering och upphandling vid omförhandling av befintliga avtal
  • Budgetering
Meriterande erfarenheter
  • Microsoft Dynamics CRM-system
  • Telefoni och bredband, främst Telia Touchpoint
  • Office 365
  • IT-säkerhet och GDPR
Vi erbjuder

Hos oss har du en chans att vara med och påverka utvecklingen i ett av LO:s största och snabbast växande förbund. Vi brinner för vår sak och du kommer till en arbetsplats med mycket motiverade kollegor där vi alla är medvetna om att vi bidrar till ett bättre samhälle. Vi är en demokratisk organisation med högt i tak där individer får möjligheten att växa och ta ansvar. Som IT Chef hos oss får du en fri roll med möjlighet att sätta din prägel på vår IT verksamhet och säkerställa att vi kan fortsätta att ligga i framkant för våra medlemmars bästa.

Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar. Handelsanställdas förbund välkomnar sökande oberoende av funktionsnedsättning, kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, sexuell läggning samt religion eller annan trosuppfattning.

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Plats

Tjänsten är placerad på Handelsanställdas förbundskontor på Sveavägen 90, Stockholm

Facklig representant:

Elsie Mann, hon finns på telefon 010-450 80 20, eller mail elise.mann@handels.se

Kontaktpersoner

Frågor om tjänsten besvaras av Lennart Jansson, konsult Mercuri Urval på lennart.jansson@mercuriurval.com eller på telefon 073-230 35 94

Låter det intressant?

I så fall är du varmt välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13771). Urval kommer att ske löpande så ansök snarast, men senast den 2 augusti.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Handels är Sveriges tredje största LO-förbund med drygt 155 000 medlemmar, varav nästan 100 000 är kvinnor. Förbundet bildades 1906 och en tredjedel av de yrkesverksamma medlemmarna är under 30 år.

Våra medlemmar jobbar i branscher som växer och utvecklas mycket snabbt och de är proffs på sälj, service och kundbemötande. Vi förhandlar fram bra kollektivavtal med arbetsgivarna, som ska ge goda förutsättningar för bra och utvecklande jobb. Vi arbetar både med rent fackliga frågor som löner och villkor och med att ta fram kunskap om hur branschen kan utvecklas och ha de bästa jobben.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 aug 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga